Thuiszorg… zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

U wilt zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar soms gaat dit niet langer zonder hulp van buitenaf. Bijvoorbeeld als lichamelijke beperkingen zwaarder gaan wegen. Of de zorg voor uw partner wordt te zwaar. Kijk dan wat de thuiszorg van Zorggroep Almere voor u kan betekenen.


U kunt bij ons terecht voor de volgende vormen van thuiszorg:

De thuiszorg helpt u thuis bij verpleging en persoonlijke verzorging thuis. Maar thuiszorg vindt ook buitenshuis plaats, bijvoorbeeld met dagverzorging en dagopvang. Alles om u zo prettig en zelfstandig mogelijk te laten leven en wonen. Zoekt u ondersteuning in het huishouden in de vorm van particuliere huishoudelijke hulp? Maak dan gebruik van de service van Almer.
 

Kies voor thuiszorg van Zorggroep Almere

Zorggroep Almere is sinds jaar en dag dé thuiszorgspecialist van Almere. Verspreid over de stad staan onze ervaren medewerkers dag en nacht klaar om u te helpen. De thuiszorgmedewerkers werken vanuit diverse gezondheidscentra van Zorggroep Almere. Zo kunnen ze u, als het moet, gemakkelijk in contact brengen met andere hulpverleners, zoals de huisarts of de fysiotherapeut.


Persoonlijk contact, respect en warme zorg; samen met u als klant maken we afspraken omtrent de zorgverlening. U krijgt een vast contactpersoon met wie u, en indien gewenst, de mantelzorg regelmatig de zorg bespreken. Een tevreden klant en vakmanschap staan voor ons voorop.


Thuiszorg aanvragen? Klik hier voor informatie of neem contact op: 036 - 540 8983.


Lees ook 'Uw vraag, mijn zorg', waarin wordt verteld hoe Zorggroep Almere toewerkt naar wijkgerichte, kleinschalige thuiszorg, waarin de relatie tussen cliënt en professional centraal staat.