Ook in 2021 uw hulpmiddelen via de vertrouwde route

Heeft u van uw zorgverzekeraar bericht gehad dat u voor hulpmiddelen niet meer bij uw apotheek terecht kunt? Maak u geen zorgen. Ook in 2021 blijft Randstad uw vertrouwde aanspreekpunt voor deze hulpmiddelen. Dat betekent dat u zaken als incontinentiematerialen, diabetes hulpmiddelen en verbandmiddelen via ons kunt blijven regelen. U hoeft hier niets voor te doen.

Lees er hier meer over

Bestel direct bij ons uw:

Randstad: drijvende kracht achter bezorging medicijnen

Laat u uw medicijnen via een Zorggroep-apotheek thuis bezorgen? Met ons goed uitgeruste wagenpark met bekwame chauffeurs zorgen wij daarvoor.

Webwinkel

Apotheek Randstad verzorgt voor alle onderdelen van Zorggroep Almere de verkoop van ondersteunende artikelen. Deze zijn op te halen in uw apotheek of kunnen worden thuis gebracht.

Cliënten en medewerkers in verpleeghuizen moeten erop kunnen vertrouwen dat medicatie en hulpmiddelen tijdig, in de juiste verpakking en hoeveelheden worden geleverd. Onze medische kennis en kunde in combinatie met onze logistieke voorzieningen, maakt Apotheek Randstad de partner voor levering van medicijnen en hulpmiddelen aan verpleeghuizen.

.

Wij beleveren verpleeghuizen in de regio Flevoland en in het Gooi.

Zowel voor particuliere verkoop als voor verzekerde zorg (alle zorgverzekeraars behalve CZ) biedt apotheek Randstad op voorschrift van artsen en diëtisten medische (drink)voeding. Wij kunnen indien nodig met spoed voeding leveren. We leveren, in afstemming met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, de cliënt de optimale voeding. Goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. We werken in samenspraak met de diëtisten met de productlijnen van Nutricia en Fresenius. Samen met cliënten en diëtisten proberen we de optimale voeding te vinden. Almere-breed wordt vaak gekozen voor bepaalde assortimenten. Maatwerk blijft overigens altijd mogelijk.

Naast de zorg die de huisartsenpraktijk de cliënt biedt, voorziet apotheek Randstad in de benodigde hulpmiddelen. Denk hierbij aan:

 • Absorberend en afvoerend incontinentiemateriaal (luiers, catheters en urinezakken)
 • Diabetes hulpmiddelen (lancetten, bloedsuikerteststrips en insulinepennaalden)
 • Medische drinkvoeding zoals Nutridrink en Fresubin
 • Wondmateriaal voor de chronische wond

Apotheek Randstad zorgt ervoor dat, afgestemd met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, voor de cliënt het juiste materiaal wordt geleverd. Uitgangspunt in dezen is : goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. Om iedereen bekendheid met de producten te geven, verwarring te voorkomen en indien nodig concrete scholingen aan te kunnen bieden, zijn er duidelijke keuzes gemaakt in de productlijnen. Let op, dit gaat altijd in goed overleg met jullie als de specialisten op dit gebied en dus niet solo vanuit de apotheek.

Naast de zorg die jullie zelf leveren aan een cliënt thuis, voorziet apotheek Randstad in de benodigde hulpmiddelen. Hierbij moet je denken aan:

 • Absorberend en afvoerend incontinentiemateriaal (luiers, catheters en urinezakken)
 • Diabetes hulpmiddelen (lancetten, bloedsuikerteststrips en insulinepennaalden)
 • Medische drinkvoeding zoals Nutridrink en Fresubin
 • Wondmateriaal voor de chronische wond

Apotheek Randstad zorgt ervoor dat, afgestemd met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, voor de cliënt het juiste materiaal wordt geleverd. Uitgangspunt in dezen is: goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. We hebben, in overleg met specialisten op dit gebied, duidelijke keuzes gemaakt in de productlijnen. Wij leveren snel en indien nodig met spoed.

Binnen een kliniek of praktijk maken geneesmiddelen vaak onderdeel uit van uw behandeling. Apotheek Randstad zorgt ervoor dat, samen met bovengenoemde partners, deze geneesmiddelen op een veilige en verantwoorde manier beschikbaar zijn tijdens uw behandeling/ingreep. Apotheek Randstad belevert zijn zorgpartners door geheel Nederland. Apotheek Randstad hanteert een zeer concurrerende en transparante prijsstelling.

Apotheek Randstad belevert ook de praktijken van Zorggroep Almere. Kijk hier voor het assortiment en de prijzen die gelden voor de praktijken van Zorggroep Almere.

We leveren bij cliënten thuis, aan apotheken, zorginstellingen en tandartspraktijken.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel ons.

Grindzuigerstraat 22
1333 MS  ALMERE
Tel: 036-545 45 60
Fax: 036-545 45 69

E-mail: randstaddirect@zorggroep-almere.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.30 uur. In noodgevallen en buiten werktijden kunt u contact opnemen met apotheek De Brug (036 – 868 9713).

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

.

Een vraag voor Apotheek Randstad

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • Sleep je bestanden hier of
 • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ogen en oren: samen voor een optimale behandeling

In samenwerking met andere zorgverleners gaat apotheek Randstad altijd voor de optimale oplossing met passende hulpmiddelen. Het is voor ons belangrijk te weten wat de behoeften van de cliënten zijn. De zorgverleners met wie we veel samenwerken, spelen daarin een belangrijke rol. Almere-breed is er op veel gebieden vaak gekozen voor bepaalde productlijnen. Daarnaast hebben we rekening te houden met de voorwaarden die de betaler (zorgverzekeraar) stelt. Onze ervaring is echter, dat er met open en goed overleg altijd een goed resultaat kan worden behaald.