Ook in 2021 uw hulpmiddelen via de vertrouwde route

Heeft u van uw zorgverzekeraar bericht gehad dat u voor hulpmiddelen niet meer bij uw apotheek terecht kunt? Maak u geen zorgen. Ook in 2021 blijft Randstad uw vertrouwde aanspreekpunt voor deze hulpmiddelen. Dat betekent dat u zaken als incontinentiematerialen, diabetes hulpmiddelen en verbandmiddelen via ons kunt blijven regelen. U hoeft hier niets voor te doen.

Lees er hier meer over

Bestel direct bij ons uw:

In samenwerking met onze partners zorgen wij dat u uw middelen thuisbezorgd krijgt.

Met spoed hulpmiddelen nodig?

Ook dan kunnen wij u helpen. Via Apotheek De Brug kunnen we u ook buiten kantooruren leveren.

Zowel voor particuliere verkoop als voor verzekerde zorg (alle zorgverzekeraars behalve CZ) biedt Randstad op voorschrift van artsen en diëtisten medische (drink)voeding. Dit doen we in samenwerking met onze partner OneMed. Wij kunnen indien nodig met spoed voeding leveren. We leveren, in afstemming met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, de cliënt de optimale voeding. Goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. We werken in samenspraak met de diëtisten met de productlijnen van Nutricia en Fresenius. Samen met cliënten en diëtisten proberen we de optimale voeding te vinden. Almere-breed wordt vaak gekozen voor bepaalde assortimenten. Maatwerk blijft overigens altijd mogelijk.

Voor cliënten van de Almeerse huisartsenpraktijken biedt Randstad in samenwerking met gespecialiseerde partners de benodigde hulpmiddelen. Denk hierbij aan:

 • Absorberend en afvoerend incontinentiemateriaal (luiers, catheters en urinezakken)
 • Diabetes hulpmiddelen (lancetten, bloedsuikerteststrips en insulinepennaalden)
 • Medische drinkvoeding zoals Nutridrink en Fresubin
 • Wondmateriaal voor de chronische wond

Randstad zorgt ervoor dat, afgestemd met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, voor de cliënt het juiste materiaal wordt geleverd. Uitgangspunt in dezen is : goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. Om iedereen bekendheid met de producten te geven, verwarring te voorkomen en indien nodig concrete scholingen aan te kunnen bieden, zijn er duidelijke keuzes gemaakt in de productlijnen. Let op, dit gaat altijd in goed overleg met jullie als de specialisten op dit gebied.

Naast de zorg die jullie zelf leveren aan een cliënt thuis, voorziet Randstad in de benodigde hulpmiddelen. Hierbij moet je denken aan:

 • Absorberend en afvoerend incontinentiemateriaal (luiers, catheters en urinezakken)
 • Diabetes hulpmiddelen (lancetten, bloedsuikerteststrips en insulinepennaalden)
 • Medische drinkvoeding zoals Nutridrink en Fresubin
 • Wondmateriaal voor de chronische wond

Randstad zorgt ervoor dat, afgestemd met de regels van de betrokken zorgverzekeraars, voor de cliënt het juiste materiaal wordt geleverd. Uitgangspunt in dezen is: goedkoop als het kan, bijzonder als het moet. Zinnig en zuinig dus. We hebben, in overleg met specialisten op dit gebied, duidelijke keuzes gemaakt in de productlijnen. Wij leveren snel en indien nodig met spoed. Complexe wonden kunnen dankzij onze unieke samenwerking met het SWID-team optimaal beoordeeld en behandeld worden.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel ons.

Chroomstraat 8
1362 JK  ALMERE
Tel: 036-545 45 60
E-mail: randstaddirect@zorggroep-almere.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur. In noodgevallen en buiten werktijden kunt u contact opnemen met apotheek De Brug (036 – 868 9713).

Ogen en oren: samen voor een optimale behandeling

In samenwerking met andere zorgverleners gaat Randstad altijd voor de optimale oplossing met passende hulpmiddelen. Het is voor ons belangrijk te weten wat de behoeften van de cliënten zijn. De zorgverleners met wie we veel samenwerken, spelen daarin een belangrijke rol. Almere-breed is er op veel gebieden vaak gekozen voor bepaalde productlijnen. Daarnaast hebben we rekening te houden met de voorwaarden die de betaler (zorgverzekeraar) stelt. Onze ervaring is echter, dat er met open en goed overleg altijd een goed resultaat kan worden behaald.

.

Een vraag voor Randstad

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.