Samen op weg naar een nieuw gezondheidscentrum De Spil

Gezondheidscentrum De Spil wordt verbouwd en uitgebreid tot een centrum voor alle inwoners van Stedenwijk Als cliënt van gezondheidscentrum De Spil of De Schakel kunt u in 2018 terecht in een nieuw, modern en compleet gezondheidscentrum. Met de vertrouwde gezichten van uw eigen huisarts, medewerkers uit de apotheek, wijkverpleegkundigen en andere zorgverleners.

Gezondheidscentrum De Spil op het ’s Hertogenboschplein 1 wordt verbouwd en uitgebreid met een kleine aanbouw en daarop een verdieping. Als alles klaar is, staat er een groot, modern centrum dat ruimte biedt aan alle medewerkers en cliënten van zowel De Spil als De Schakel. Het centrum biedt een compleet aanbod van diensten met verruimde openingstijden en veel service.

Alle zorgverleners die nu werken vanuit gezondheidscentrum De Schakel verhuizen gezamenlijk naar het vernieuwde gebouw van gezondheidscentrum De Spil in de zomer van 2018.

 

Wie zit waar per wanneer?

In de zomer van 2018 zijn de verbouwingen achter de rug en werken alle medewerkers weer in gezondheidscentrum De Spil. U kunt dan terecht in een nieuw, modern en compleet gezondheidscentrum met alle vertrouwde gezichten van uw eigen huisarts, apotheekmedewerkers, wijkverpleegkundigen en andere zorgverleners, onder één dak. Het verbouwde gezondheidscentrum biedt plek aan alle medewerkers en cliënten van zowel De Spil als De Schakel. Onze medewerkers verhuizen tijdelijk naar een andere locatie. Hieronder leest u waar. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Algemeen maatschappelijk werk

De maatschappelijk werkers zijn sinds november 2016 werkzaam vanuit Edestraat 15.

Consultatiebureau en medewerkers jeugdgezondheidszorg

Medewerkers jeugdgezondheidszorg en het consultatiebureau zijn in november 2016 verhuisd naar gezondheidscentrum Opmaat, Rimsky Korssakovweg 51.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeuten verhuizen per 3 januari van De Spil naar gezondheidscentrum Het Noorderdok, Razeil 29. U kunt een afspraak maken via tel. 036 – 545 4888.

Fysiotherapie

De fysiotherapeuten blijven in De Schakel.

Huisartsen

De huisartsen van De Spil en De Schakel werken vanaf 23 januari 2017 samen in De Schakel.

Verloskundigen

De verloskundigen houden spreekuur in De Schakel, dat is onveranderd.

Wijkverpleging

De wijkverpleegkundigen verhuizen vanuit De Spil naar De Schakel. De wijkverpleegkundigen van De Schakel verhuizen naar De Kiekendief  

Heeft u vragen? Kom langs in ons centrum. Wij helpen u graag.

Op de hoogte blijven of meepraten?