Gezondheidscentrum Waterwijk organiseert drie gratis leefstijlavonden.

Tijdens deze avonden krijgt u informatie over hoe u langer fit blijft en de kans op ziekten verkleint door een gezonde leefstijl: gezond eten, voldoende beweging en ontspanning.

Locatie: Huis van de Waterwijk, Slufterplantsoen 10, Almere

Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur

Inloop: vanaf 19.15 uur.

De diëtiste vertelt u alles over gezonde voeding. En over de hypes en mythes over dit onderwerp. Ook geeft ze u informatie over de invloed van voeding op uw gezondheid.

De buurtsportcoach geeft u informatie over de invloed die beweging heeft op uw gezondheid. En welke vorm van beweging u kan helpen om gezonder te leven.

De praktijkondersteuner GGZ en praktijkondersteuner somatiek van huisartsenpraktijk Waterwijk gaan in op de invloed van stress op uw (lichamelijke) gezondheid. En hoe belangrijk ontspanning is voor een gezond lichaam en een gezonde geest. U krijgt leuke tips & adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt.

Heeft u interesse in één of meerdere leefstijlavonden? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar gc.waterwijk@zorggroep-almere.nl. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u binnen vijf werkdagen de bevestiging van uw deelname.

Heeft u vragen over de leefstijlavonden? Stuur dan een e-mail naar gc.waterwijk@zorggroep-almere.nl. Binnen vijf werkdagen beantwoorden wij uw vragen.