U kent het wel het wel, u heeft een afspraak gemaakt bij de fysiotherapeut of oefentherapeut, maar het komt toch niet uit. Vanaf nu kunt u uw afspraak bij Fysiotherapie Zorggroep Almere zelf beheren. Tot 48 uur van te voren kunt u uw afspraak zelf verplaatsen.  Is het korter dan 48 uur van te voren of komt de fysiotherapeut bij u thuis, dan vragen we u om te bellen naar 036-5454111.

Dit doet u door gebruik te maken van onze Fysiotherapie Zorggroep Almere App. Bij het maken van de eerste afspraak krijgt u een uitnodiging om onze app te downloaden.

U kunt de app ook zelf zoeken en downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Zoek op Fysio zga en download de app.

Op deze video legt fysiotherapeute Roos het gebruik van de app uit.

Vul uw vragenlijsten alvast in

Bij de bevestiging van de eerste afspraak die u via de mail of in onze app ontvangt, krijgt u ook 3 vragenlijsten toegezonden.

De eerste vragenlijst heeft betrekking op eventuele Covid-verschijnselen. De andere 2 vragenlijsten hebben betrekking op uw klacht. Om de intake zo efficiënt mogelijk te laten verlopen vragen wij u deze vragenlijsten voor de eerste afspraak in te vullen. Wij raden u aan dit via onze app te doen.

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.