Vanaf heden kunt u bij Fysiotherapie Zorggroep Almere de EXO-L brace laten aanmeten.

Lekker wandelen of weer vrijuit kunnen sporten of werken zonder weer door je enkel te gaan, dat willen we toch allemaal? Met de op maat in 3D gescande aangemeten EXO-L brace kan dit weer.

Zo werkt de EXO-L Enkelbrace

De EXO-L Enkelbrace biedt de beste bescherming tegen een enkelverzwikking. De EXO-L is op maat gemaakt en daardoor erg comfortabel om te dragen. De brace voorkomt dat de enkel de verzwikbeweging kan maken. Deze werking is gebaseerd op de werking van het lichaam, de EXO-L Enkelbrace grijpt alleen in wanneer je dreigt te verzwikken. Je behoudt hierdoor je bewegingsvrijheid en tegelijkertijd de optimale bescherming.

De brace is er voor iedereen

De EXO-L wordt vooral gebruikt bij sporters die eenmaal door de enkel gegaan zijn en daardoor een tijd niet hebben kunnen sporten en die dit daarna niet weer willen meemaken. Maar de EXO-L is er ook ideaal voor wandelaars die last hebben chronisch enkelletsel. Ook in de bouw, waar vaak op een oneffen terrein wordt gewerkt, wordt de brace vaak toegepast.

Aanmeten

De gespecialiseerde fysiotherapeut scant uw enkel. De scan wordt opgestuurd naar de producent. De brace zit aan uw schoen vast, daarom wordt ook uw schoen opgestuurd. Uw op maat gemaakte enkelbrace wordt met uw schoen teruggestuurd. U kunt daarna gelijk weer heerlijk uw hobby uitoefenen.

Kosten

1 EXO-L inclusief schoenaanpassing kost €137,61. Deze gaat ongeveer 2 tot 3 jaar mee. En is uiteindelijk veel goedkoper dan iedere keer je enkel in te moeten tapen.

Voor het scannen en aanmeten brengen we 2 behandelingen fysiotherapie in rekening bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie: https://youtu.be/1RkYowekSmo

https://www.facebook.com/exoligament/

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.