Het coronavirus kan een grote impact hebben op uw conditie en spierkracht. Het is belangrijk om na herstel van het virus snel te starten met revalidatie, zodat u uw dagelijkse bezigheden weer snel kunt oppakken. Fysiotherapie Zorggroep Almere heeft hiervoor een speciaal revalidatieprogramma ontwikkeld: COVID Revalidatie Training.

Spierkracht, ademhaling en conditie

COVID Revalidatie Training is geen reguliere sporttraining, maar gespecialiseerde en verzekerde revalidatiezorg gericht op spoedig herstel. De zorg wordt gegeven door speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeuten van Fysiotherapie Zorggroep Almere. U gaat aan de slag om uw spierkracht op te bouwen, uw ademhalingstechniek en uw algemene conditie te verbeteren en zo het vertrouwen in uw lichaam weer terug te krijgen. Fysiotherapie Zorggroep Almere maakt gebruik van de moderne trainingsfaciliteiten van samenwerkingspartner Urban Gym Almere, Hopperzuigerstraat 39. De filosofie van Urban Gym Almere, verantwoord sporten en bewegen, gezonde voeding en voldoende rust en ontspanning, sluit goed aan bij die van Fysiotherapie Zorggroep Almere. Urban Gym Almere is ook betrokken bij de ontwikkeling van het moderne Trainingscentrum van Fysiotherapie Zorggroep Almere.

Trainingscentrum

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de opening van het moderne Trainingscentrum van Fysiotherapie Zorggroep Almere op 1 mei 2021. Dit Trainingscentrum wordt het meest moderne trainings- en revalidatiecentrum van Midden-Nederland en is voor iedereen, van jong tot oud. Het wordt dé plek in Flevoland voor (top)sport training, orthopedische- en sportrevalidatie. Het is ook de plek waar ouderen kunnen meedoen aan een speciaal trainingsprogramma om fit te blijven en waar sporters de conditie weer op peil krijgen na een blessure. Deze centrale locatie aan de Grindzuigerstraat 22, wordt ingericht met hightechtrainingsapparatuur. Vanaf mei wordt u verwelkomt door deskundige fysiotherapeuten en ervaren personal trainers.

Informatie

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk deelnemen aan de COVID Revalidatie Training? Bel dan naar Fysiotherapie Zorggroep Almere via telefoonnummer: 036 – 54 54 111 of mail: info.fysiotherapie@zorggroep-almere.nl. Onze medewerkers helpen u graag. Meer informatie vindt u ook op www.urbangymalmere.nl.

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.