Steeds meer cliënten van onze fysiotherapeuten profiteren van de vernieuwde en uitgebreide Fysio-app. Deze gebruiksvriendelijke app is een handige aanvulling op uw behandeling.

De vernieuwde gratis app helpt niet alleen bij het herinneren aan een afspraak, maar helpt u ook bij uw oefeningen thuis. In de app vindt u alle oefeningen met duidelijke filmpjes. Cliënten geven aan dit heel handig en prettig te vinden.

Een oefening vergeten is met de app verleden tijd. U krijgt namelijk een berichtje wanneer u volgens uw schema een oefening moet doen. Via de app kunt u ook uw eigen behandeldagboek bijhouden. Zo wordt zelf werken aan uw herstel nog gemakkelijker en bent u eerder van uw klachten af! De oefeningen blijven ook voor u beschikbaar als uw fysiotherapie-behandelingen erop zitten.

Hoe werkt het?

Als u cliënt bent van een van onze fysiotherapeuten krijgt u een inlogcode voor de app. De app is beschikbaar voor Android en iPhone en gratis te downloaden. Er is ook een (mobiele) website beschikbaar. Uw therapeut kan u er alles over vertellen en helpt u graag.

Download de app via Google Play

Download de app via App Store van Apple

Let op: om de app te kunnen gebruiken heeft u een een inlogcode nodig. Deze ontvangt u van uw fysiotherapeut.

 

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.