Iedere donderdagmiddag houden twee fysiotherapeuten van Zorggroep Almere spreekuur in Flevomotion.  Samen met de gespecialiseerde collega’s van Flevomotion kunnen onze therapeuten u direct voorzien van het beste advies op het gebied van hulpmiddelen tijdens het bewegen en/of uitoefenen van uw sport, zoals het aanmeten van steunkousen, braces, steunzolen en / of

schoeisel. Hiermee verstevigen Flevomotion en Zorggroep Almere hun jarenlange samenwerking. Flevomotion bevindt zich tegenover het Flevoziekenhuis (Donjon 7 (Citymall).

  • Vanaf 13.00 uur is Barry Scholten, algemeen fysiotherapeut,aanwezig. Indien u lichamelijke klachten heeft , kan hij u (beweeg)advies geven
  • Vanaf 15:00 uur is Janneke Loo, algemeen- oedeem- en oncologie therapeut (i.o), aanwezig. Zij kan u adviseren over klachten als het gaat om oncologie en oedeem.

Neem contact op met Flevomotion voor het maken van een afspraak: 036-5330604.

Behandeling in het gezondheidscentrum

Als blijkt dat er behandelingen nodig zijn, dan kunt u daarvoor terecht in een van de gezondheidscentra van Zorggroep Almere. De fysiotherapeuten verwijzen u naar de juiste (gespecialiseerde) fysiotherapeut. De Zorggroep Almere heeft 90 fysiotherapeuten in dienst en zij behandelen op 17 locaties in Almere, dus altijd dichtbij!
De vergoeding vindt plaats op basis van de reguliere vergoedingen fysiotherapie. Bekijk hier informatie over tarieven en vergoedingen door de verzekeraar.

Ook andere spreekuren in Flevomotion

In Flevomotion houden ook andere specialisten en deskundigen spreekuur. Zo kunt u er ook terecht voor maatwerk orthopedische voorziening (brace, korset, steunzolen, etc) en het advies van een sportarts. Neem voor meer informatie contact op met Flevomotion.

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.