Zorggroep Almere heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Zorggroep Almere heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten voor behandeling van fysiotherapie. Klik hier voor een overzicht met tarieven voor fysiotherapie bij Zorggroep Almere.

Vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering: in de polisvoorwaarden van uw verzekering staat hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Na overschrijding van het maximaal aantal vergoede behandelingen worden de nota’s niet meer vergoed door uw zorgverzekeraar en krijgt u een particuliere rekening (die u zelf moet betalen). Wij raden u aan om van te voren uw polisvoorwaarden te raadplegen, zodat u weet op hoeveel behandelingen u recht heeft. U dient zelf in de gaten te houden dat dit aantal niet wordt overschreden, als u geen particuliere rekening wilt ontvangen.

Afzeggen van een behandeling

Bij verhindering wordt u geacht minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Of, als de Fysio-helpdesk van Zorggroep Almere in het weekend onbereikbaar is, op maandag voor 10.00 uur. Dit geldt ook voor werkdagen na feestdagen. Wanneer u korter dan 24 uur van te voren afbelt, wordt 75% van de behandelkosten in rekening gebracht. U kunt dit niet declareren bij uw zorgverzekeraar, en moet dit dus zelf betalen. Kijk hier voor de kosten van behandelingen.

Heeft u fysiotherapie nodig? Maak een afspraak.