Ouderen met gezondheidsklachten en chronisch zieken hebben vaak gespecialiseerde behandeling en begeleiding nodig. Geldt dat ook voor u? Dan bent u bij ons als behandelaars van het Geriatrisch Expertisecentrum van Zorggroep Almere in goede handen.

 

In het Geriatrisch Expertisecentrum werken we als verschillende behandelaars samen. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van meestal oudere cliënten en chronisch zieken. De behandelaars zijn uitstekend opgeleid, gemotiveerd, betrokken en deskundig.

 

Behandeling en begeleiding

Bewoners van de verpleeg- en verzorgingshuizen in Almere kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen. Daarnaast bieden we in samenwerking met de huisarts en/ of specialist onderzoek, behandeling en begeleiding aan cliënten die thuis wonen. Wij ontvangen cliënten graag op één van de locaties van Zorggroep Almere. Als het in het belang van de behandeling is, komen we bij u thuis.

 

Optimale behandeling door nauwe samenwerking

Ouderen en chronisch zieken hebben vaak meer problemen tegelijk. Daarom kunt u als cliënt behandeling en begeleiding krijgen van meerdere behandelaars met ieder hun eigen aandachtsveld. De behandelaars van het Geriatrisch Expertisecentrum werken nauw met elkaar samen, zodat de behandelingen goed op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier wordt u als cliënt optimaal behandeld en begeleid. Er wordt uitgegaan van wat ú wilt bereiken. Daarbij is er aandacht voor zorg, behandeling, begeleiding, welzijn en wonen. Zowel voor de cliënt als voor zijn partner en andere mantelzorgers.

 

Behandelaars

In het Geriatrisch Expertisecentrum vindt u de volgende behandelaars:

 

Planetree

De medewerkers van het Expertisecentrum werken volgens de principes van Planetree.

 

Contactgegevens

Geriatrisch Expertisecentrum
Schietwilgsingel 2
1326 EN  ALMERE
Tel. (036) – 545 42 44

Voor het Geriatrisch Expertisecentrum gelden de Algemene Voorwaarden van Zorggroep Almere.