Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere standaard aanbiedt, verhuurt gezondheidscentrum Archipel ook ruimtes aan zelfstandige hulpverleners. Zo vindt u nog meer hulpverleners bij elkaar onder één dak.

In gezondheidscentrum Archipel kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Bloedonderzoek door Saltro

Als het nodig is vraagt uw huisarts bloedonderzoek of ander aanvullend onderzoek aan. Denk bijvoorbeeld aan een echo, longfunctiemeting of een hartfilmpje. U hoeft hiervoor niet ver van huis.

Op afspraak neemt een doktersassistente van Gezondheidscentrum Archipel bloed af. U kunt ook op bepaalde tijden zonder afspraak langskomen om bloed te laten prikken door diagnostisch centrum Saltro. U ontvangt de uitslag dan ook gewoon via uw huisarts. Saltro voert op diverse locaties in Almere ook aanvullend onderzoek uit.

Kijk hier waar en wanneer u terecht kunt voor bloedonderzoek en aanvullend onderzoek door Saltro.

 

Elastische steunkousen aanmeten

Elke eerste dinsdag van de maand houdt een adviseur van de firma Dantuma spreekuur in gezondheidscentrum Archipel. U kunt op dit spreekuur terecht met al uw vragen over elastische steunkousen.
Afspraak maken? Dat kan via Dantuma, telefoonnummer 0800 – 28 00 409. Dantuma maakt geen deel uit van Zorggroep Almere..

 

Tandarts

Tandartsen die werkzaam zijn in Archipel:

  • Tandarts F. Mulder
  • Tandarts L.N. Ali
  • Tandarts T. Al Kadi
  • Tandarts S. Riva de la Fuente

Mondhygiënisten die werkzaam zijn in Archipel:

  • M. Simboli
  • B. de Boer

Contact
Telefoonnummer: 036-200 5 300 bereikbaar op maandag tot en met vrijdag
van 08.30 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur.

Soms staat de telefoon doorgeschakeld naar de tandartspraktijk in gezondheidscentrum Opmaat. Deze vormt samen met Archipel één praktijk.