Zoekt u een huisarts in de Bloemenbuurt of de Faunabuurt in Almere Buiten? Gezondheidscentrum De BinderAls inwoner van de Bloemenbuurt of de Faunabuurt in Almere Buiten hoeft u voor een goede huisarts niet ver van huis. Ons team staat klaar voor al uw medische vragen en klachten. U kunt van maandag tot en met vrijdag met uw vragen over gezondheid bij ons terecht.

Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag, kunt u maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bellen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet.

 

Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine? Of wilt u de verbeterplannen inzien naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek? Maak een keuze uit de onderwerpen in het menu aan de rechterkant.

 

Openingstijden huisartsenpraktijk De Binder

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

Contactgegevens huisartsenpraktijk De Binder

U vindt ons in gezondheidscentrum De Binder, Edelhertweg 21, 1338 EC Almere
Telefoonnummer huisartsen 036 – 54 54 221
Telefoonnummer spoedgevallen overdag 036 – 54 54 224

Spoedpost Almere

Buiten openingstijden van het gezondheidscentrum kunt u voor spoedeisende medische hulp en spoedrecepten contact opnemen met Spoedpost Almere en dienstapotheek De Brug.

Meer informatie

Wilt u meer weten over huisartsenzorg bij Zorggroep Almere? U vindt hier meer informatie.

 

NHG-keurmerk

De huisartsenpraktijk van De Binder is een NHG-geaccrediteerde praktijk.

Dit zeggen onze cliënten over ons

Waar komen deze gegevens vandaan?

Bovenstaande gegevens zijn uitkomsten uit het doorlopende cliëntervaringsonderzoek dat we uitvoeren met behulp van het platform Qualiview. Onze dank en waardering gaat uit naar cliënten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Maximaal eenmaal per jaar krijgt u na een afspraak met een van onze zorgverleners via e-mail een vragenlijst, mits wij uw e-mail adres hebben. In deze vragenlijst kunt u anoniem aangeven wat u van onze zorg vindt.

Heeft u de vragenlijst ook gekregen? Vult u deze in. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.