Huisartsenpraktijk De Compagnie is van 08.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons dus de gehele dag bellen voor een afspraak. Daarnaast hebben de huisartsen van De Compagnie drie keer per maand op woensdagavond spreekuur tot 20.30 uur in gezondheidscentrum Prisma.

Wilt u bij het maken van een afspraak rekening houden met de volgende zaken?

  • Een telefonisch consult voor dezelfde dag kunt u het beste aanvragen voor 11.30 uur.
  • Een visite voor dezelfde dag kunt u het beste aanvragen voor 11.30 uur. De huisarts rijdt tussen de middag de visites.
  • Een afspraak voor woensdagavond met de huisarts kunt u maken bij de assistente of via internet. Een afspraak voor woensdagavond met de huisarts assistente kan alleen via de assistente gemaakt worden.
  • Wilt u een ‘gewone’ afspraak maken? Wij adviseren u te bellen tussen 08.00 en 11.00 uur.
  • Voor het stellen van een vraag of het opvragen van een uitslag kunt u het beste telefonisch contact opnemen tussen 14.00 en 16.00 uur ’s middags.

Op bovenstaande tijden is de telefoonbezetting optimaal. Dit betekent dat u dan de grootste kans heeft om de doktersassistent snel te spreken.

Consult of dubbelconsult

Voor het bespreken en onderzoeken van één klacht, heeft de huisarts ongeveer tien minuten nodig. Wit u meerdere klachten bespreken? Geef dit dan aan. De doktersassistent plant dan twee afspraken voor u in. Maakt u online een afspraak via MGn (zie hieronder “Afspraken via internet”)? Plan dan twee afspraken.

Onze webdiensten

Op elk tijdstip van de dag kunt u via internet afspraken maken, onderzoeksuitslagen inzien en herhaalrecepten opvragen. Klik hier voor meer informatie.