Actuele gegevens

Het is belangrijk dat uw gegevens altijd up-to-date zijn in ons systeem. Wilt u ervoor zorgen dat wij altijd uw juiste contactgegevens hebben?

 

Enkel of dubbel consult

De doktersassistente vraagt u bij het maken van een afspraak kort naar de reden. Dit heet triage. Zo kan zij in overleg met u voldoende tijd reserveren. Bij meerdere klachten kunt u een dubbel consult aanvragen. Bereid u goed voor op het gesprek, zodat u weet wat u wilt vragen en wat u wilt weten.

Urine onderzoek

Wilt u te onderzoeken ochtendurine inleveren voor 09.30 uur ’s morgens? Urine kan namelijk niet te lang worden bewaard.
Graag het potje voorzien van naam, adres en geboortedatum.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via de button ‘Herhaalrecepten’ rechtsboven op de pagina. Hiervoor is een webaccount nodig. Meer informatie over het aanvragen van recepten via internet? Vraag om een folder aan de balie bij de doktersassistenten.

Uitslagen opvragen

Wij verzoeken u uitslagen van bloed- en urineonderzoek op te vragen tussen 14.00 en 16.00 uur ’s middags.

Kleine ingrepen

Voor kleine behandelingen, zoals bloed prikken, het aanstippen van wratten en het uitspuiten van oren kunt u bij de doktersassistente terecht.

 

Digitaal doorverwijzen

De huisartsen van De Compagnie maken gebruik van Zorgdomein bij verwijzingen naar het ziekenhuis en naar andere zorginstellingen, zoals de GGZ. ZorgDomein is een digitale verwijsmethode en ondersteunt het gehele verwijsproces:van de keuze uit het zorgaanbod bij de verwijzer tot aan het opstellen en digitaal verzenden van de verwijsbrief. ZorgDomein gebruikt hierbij de gegevens uit het informatiesysteem van verwijzers (bijvoorbeeld het Huisartsen Informatie Systeem) waardoor er onder andere geen dubbele registratie nodig is.

 

NHG keurmerk

De huisartsenpraktijk van De Compagnie is een NHG-geaccrediteerde praktijk.