Bij De Driehoek kunt u herhaalrecepten inleveren en aangevraagde medicatie afhalen.Gezondheidscentrum De Driehoek beschikt over een apotheek-
uitdeelpost. Dit betekent dat u bij De Driehoek:

  • Herhaalrecepten kunt aanvragen (via de webdiensten op deze website of via de receptenbus in de hal)
  • Aangevraagde medicijnen kunt afhalen bij de receptiebalie

De uitdeelpost is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur. Herhaalrecepten die u op werkdagen voor 12.00 uur aanvraagt, liggen de volgende werkdag vanaf 14.00 uur voor u klaar.

Laat u de medicijnen thuis bezorgen, dan gebeurt dit in de meeste gevallen 2 werkdagen na de aanvraag.

 

Nieuwe recepten

Met nieuwe recepten die u van uw arts of specialist heeft gekregen kunt u terecht bij een van de apotheken in Almere. De dichtsbijzijnde apotheek voor De Driehoek is apotheek Waterwijk.

U kunt daar ook terecht voor:

  • Advies over medicijnen en het gebruik ervan
  • Zelfzorgmiddelen en huidverzorgingsproducten

 

Medicijnen nodig buiten kantooruren?

  • Buiten de hierboven aangegeven openingstijden kunt u met uw recept iedere dag tot 22:00 uur terecht bij apotheek De Brug in het Flevoziekenhuis.
  • Aangevraagde herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag afhalen in een van onze afhaalkluis-systemen. Deze vindt u bij gezondheidscentrum Vizier (Almere Poort), Castrovalva (Tussen de Vaarten), De Boog (Kruidenwijk) en Het Noorderdok (Noorderplassen).
    Kies hiervoor bij uw bestelling een van bovengenoemde locaties.

Spoedrecepten

Voor spoedrecepten kunt u 24 uur per dag terecht in apotheek De Brug. Tussen 22.00 en 8.00 uur krijgt u de recepten uitgereikt via de Spoedpost.