Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere standaard aanbiedt, verhuurt gezondheidscentrum De Haak ook ruimtes aan zelfstandige hulpverleners. Zo vindt u nog meer hulpverleners bij elkaar onder één dak.

In gezondheidscentrum De Haak kunt u ook terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Bloedonderzoek door Saltro

Als het nodig is vraagt uw huisarts bloedonderzoek of ander aanvullend onderzoek aan. Denk bijvoorbeeld aan een echo, longfunctiemeting of een hartfilmpje. U hoeft hiervoor niet ver van huis.

U kunt op bepaalde tijden zonder afspraak langskomen om bloed te laten prikken door diagnostisch centrum Saltro. U ontvangt de uitslag dan ook gewoon via uw huisarts. Saltro voert op diverse locaties in Almere ook aanvullend onderzoek uit.

Kijk hier waar en wanneer u terecht kunt voor bloedonderzoek en aanvullend onderzoek door Saltro.

 

Tandheelkunde

De tandartsen zijn op werkdagen bereikbaar via het centrale nummer:
(036) – 53130 44.

In gezondheidscentrum De Haak zijn meerdere tandartsen werkzaam. Naast de reguliere tandheelkundige zorg bieden zij een aantal meer gespecialiseerde diensten aan:

Spoed
De tandartsen nemen deel aan de dienstregeling voor Almere. In geval van een spoedprobleem kunt u via de doktersdienst contact opnemen met de dienstdoende tandarts. U hoort dan bij welke praktijk u terecht kunt.

Telefoonnummer doktersdienst: 09 00 – 15 15

Antwoordapparaat
Wanneer de tandartsen een antwoordapparaat hebben aanstaan, geeft het antwoordapparaat de gewijzigde openingstijden weer. Voor zaken die geen spoed zijn, is de tandarts niet bereikbaar.