Van harte welkom bij de huisartsen van De Notekraker. U kunt bij ons team terecht met al uw medische vragen en klachten. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij de gehele dag, van 08.00 tot 17.00 uur, telefonisch bereikbaar voor u. Op maandag zijn wij tot 20.00 uur ’s avonds geopend.

Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet. Dit gaat via www.mijngezondheid.net. U logt hierop in met uw DigiD met sms-code. Heeft u nog geen account voor MijnGezondheid.net? Vraag deze hier aan.

Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine? Of wilt u de verbeterplannen inzien naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek? Maak een keuze uit de onderwerpen in het menu aan de rechterkant.
Onderdeel van ons huisartsenteam zijn ook praktijkondersteuners ggz (geestelijke gezondheidszorg) en praktijkondersteuners somatiek (lichamelijke klachten). Dit zijn deskundige en ervaren collega’s speciaal opgeleid om de huisarts taken uit handen te nemen. De dokterassistenten hebben ook een uitgebreid takenpakket zoals bloed prikken, ECG’s maken en bloeddruk meten en ontlasten hiermee de huisarts.

Openingstijden huisartsenpraktijk De Notekraker

Maandag van 08.00 tot 20.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Contactgegevens huisartsenpraktijk De Notekraker

Telefoonnummer huisartsen (036) – 54 54 441
Telefoonnummer spoedgevallen overdag (036) – 54 54 442

Spoedpost Almere

Buiten openingstijden van het gezondheidscentrum kunt u voor spoedeisende medische hulp en spoedrecepten contact opnemen met Spoedpost Almere en dienstapotheek De Brug.

Meer informatie

Wilt u meer weten over huisartsenzorg bij Zorggroep Almere? U vindt hier meer informatie.

 

NHG-keurmerk

De huisartsenpraktijk van De Notekraker is een NHG-geaccrediteerde praktijk.

Dit zeggen onze cliënten van ons

Waar komen deze gegevens vandaan?

Bovenstaande gegevens zijn uitkomsten uit het doorlopende cliëntervaringsonderzoek dat we uitvoeren met behulp van het platform Qualiview. Onze dank en waardering gaat uit naar cliënten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Maximaal eenmaal per jaar krijgt u na een afspraak met een van onze zorgverleners via e-mail een vragenlijst, mits wij uw e-mail adres hebben. In deze vragenlijst kunt u anoniem aangeven wat u van onze zorg vindt.

Heeft u de vragenlijst ook gekregen? Vult u deze in. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.