Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere in gezondheidscentrum De Notekraker biedt, huren zelfstandige hulpverleners ruimte in het centrum.

In gezondheidscentrum De Notekraker kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Huidtherapie en aanmeten elastische kousen

In De Notekraker kunt u ook terecht voor huidtherapie en het aanmeten van elastische kousen. De huidtherapeute van gezondheidscentrum De Notekraker is Mw. Zwart.

Een afspraak maken?

  • Dinsdag en donderdag via. (036) – 54 54 440
  • Overige dagen: tel. (072) – 50 66 116

 

Ivory & Ivory tandartsen en specialisten

In gezondheidscentrum De Boog is de afdeling tandheelkunde van Ivory & Ivory gevestigd. U kunt zich inschrijven bij de praktijk via het hoofdkantoor van Ivory & Ivory.

Contact
Voor het maken van afspraken en het opvragen van informatie kunt u het onderstaand nummer bellen.

Tel. 0800 – 633 4628
E-mail: kantooralmere@ivory-ivory.nl
www.ivory-ivory.nl

 

Podotherapeut

Sinds januari 2011 kunt u op maandagavond ook terecht bij de podotherapeut voor een eerste onderzoek. Mw. J. Damen houdt spreekuur op maandagavond van 17.45 – 20.00 uur. U kunt bij haar terecht voor voetklachten of klachten in enkel, knie, heup en rug. U dient wel verwezen te zijn door uw huisarts.

Een afspraak kunt u maken via de receptie van De Notekraker. Voor vergoeding raadpleegt u uw zorgverzekeraar. Voor verdere informatie zie: www.podotherapiealmere.nl