Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere in gezondheidscentrum De Notekraker biedt, huren zelfstandige hulpverleners ruimte in het centrum.

In gezondheidscentrum De Notekraker kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Huidtherapie en aanmeten elastische kousen

In De Notekraker kunt u ook terecht voor huidtherapie en het aanmeten van elastische kousen. De huidtherapeute van gezondheidscentrum De Notekraker is Mw. Zwart.

Een afspraak maken?

 

Dental Clinics tandartsen

In gezondheidscentrum De Notekraker is tandartsenpraktijk Dental Clinics gevestigd. 

Contact
notekraker@dentalclinics.nl
Telefoon: 036 – 21 001 78

 

Podotherapeut

Sinds januari 2011 kunt u op maandagavond ook terecht bij de podotherapeut voor een eerste onderzoek. Mw. J. Damen houdt spreekuur op maandagavond van 17.45 – 20.00 uur. U kunt bij haar terecht voor voetklachten of klachten in enkel, knie, heup en rug. U dient wel verwezen te zijn door uw huisarts.

Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 036 – 533 6013. Voor vergoeding raadpleegt u uw zorgverzekeraar. Voor verdere informatie zie: www.podotherapiealmere.nl