Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere standaard aanbiedt, verhuurt gezondheidscentrum Filmwijk ook ruimtes aan zelfstandige hulpverleners. Zo vindt u nog meer hulpverleners bij elkaar onder één dak.

In gezondheidscentrum Filmwijk kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Bloedonderzoek door Saltro

Als het nodig is vraagt uw huisarts bloedonderzoek of ander aanvullend onderzoek aan. Denk bijvoorbeeld aan een echo, longfunctiemeting of een hartfilmpje. U hoeft hiervoor niet ver van huis.

Op afspraak neemt een doktersassistente bloed af. U kunt ook op bepaalde tijden zonder afspraak langskomen om bloed te laten prikken door diagnostisch centrum Saltro. U ontvangt de uitslag dan ook gewoon via uw huisarts. Saltro voert op diverse locaties in Almere ook aanvullend onderzoek uit.

Kijk hier waar en wanneer u terecht kunt voor bloedonderzoek en aanvullend onderzoek door Saltro.

 

Dental Clinics tandartsen en specialisten

In gezondheidscentrum Filmwijk is de afdeling tandheelkunde van Dental Clinics (voorheen Ivory & Ivory) gevestigd.

Contact
Voor het maken van een afspraak en het opvragen van informatie kunt u contact opnemen met tel. 036- 210 01 77.

E-mail: filmwijk@dentalclinics.nl
www.dentalclinics.nl

Inschrijven
U kunt zich via de website van Dental Clinics of via telefoon (036-210 01 77) inschrijven bij de praktijk van Dental Cliinics in gezondheidscentrum Filmwijk.