Bij De Driehoek kunt u herhaalrecepten inleveren en aangevraagde medicatie afhalen.Gezondheidscentrum Het Noorderdok beschikt over een apotheek-uitdeelpost. Dit betekent dat u bij Het Noorderdok:

  • Herhaalrecepten kunt aanvragen via de webdiensten op deze website of via de receptenbus naast de entree van ons gezondheidscentrum.
  • Aangevraagde medicijnen kunt afhalen bij de receptiebalie.

De uitdeelpost is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur. Als u gebruik maakt van ons afhaalkluissysteem kunt u aangevraagde herhaalrecepten 24 uur per dag afhalen. Herhaalrecepten die u op werkdagen voor 11.00 uur aanvraagt, liggen de volgende werkdag vanaf 13.00 uur voor u klaar.
Laat u de medicijnen thuis bezorgen, dan gebeurt dit in de meeste gevallen 2 werkdagen na de aanvraag.

 

Nieuwe recepten

Met nieuwe recepten die u van uw arts of specialist heeft gekregen kunt u terecht bij een van de apotheken in Almere. De dichtsbijzijnde apotheek voor Het Noorderdok is apotheek De Boog.

U kunt daar ook terecht voor:

  • Advies over medicijnen en het gebruik ervan.
  • Zelfzorgmiddelen en huidverzorgingsproducten.

Nieuwe recepten buiten kantooruren?

Buiten de hierboven aangegeven openingstijden kunt u met uw recept iedere dag tot 22:00 uur terecht bij apotheek De Brug in het Flevoziekenhuis.

Spoedrecepten

Voor spoedrecepten kunt u 24 uur per dag terecht in apotheek De Brug. Tussen 22.00 en 8.00 uur krijgt u de recepten uitgereikt via de Spoedpost.