Gezondheidscentrum Parkwijk is op dinsdag en donderdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Veel mensen hebben overdag, door hun drukke baan, huishouden of andere bezigheden weinig tot geen mogelijkheden om een afspraak te maken. Met de avondopenstelling tussen 17.00 en 20.00 uur komt het centrum tegemoet aan de wensen van de klant.

Op afspraak

De extra openingsuren in de avond zijn bedoeld voor zorg op afspraak. Het gezondheidscentrum is in de avond geopend, waardoor u avondafspraken kunt maken met meerdere hulpverleners die in Parkwijk werkzaam zijn. Denk aan de huisarts, de fysiotherapeut en de opvoedadviseur. De apotheek is ’s avonds niet open. Wel kunt u vooraf bestelde medicijnenop afspraak tot 21.00 uur bij de receptie afhalen.

Receptie bereikbaar

Tijdens de avondopenstelling van 17.00 – 20.00 uur is de receptie van het gezondheidscentrum telefonisch bereikbaar, via het algemene nummer (036) 5454520. De receptie is er voor algemene vragen en het eventueel afzeggen van afspraken. Voor het maken van afspraken kunt u overdag contact opnemen met het centrum.