Alle medewerkers heten u van harte welkom in het gezondheidscentrum Prisma. We hopen dat we u steeds weer weten te overtuigen van onze deskundigheid, inzet en enthousiasme als u ons centrum bezoekt.

Gezondheidscentrum Prisma is het gezondheidscentrum voor de Regenboogbuurt, Seizoenenbuurt en de Indische buurt. Het gezondheidscentrum is één van de 21 gezondheidscentra van Zorggroep Almere, de overkoepelende organisatie voor eerstelijns gezondheidszorg in Almere.

Alles onder één dak

In het gezondheidscentrum vindt u diverse hulpverleners. Ook kunt u er terecht bij de apotheek. Dat is gemakkelijk voor u, maar ook goed voor de kwaliteit van zorg. Onze hulpverleners kunnen gemakkelijk met elkaar overleggen en u, als dat nodig is, gemakkelijk doorverwijzen naar een andere hulpverlener. Klik hier voor meer informatie over het zorgaanbod en de hulpverleners van gezondheidscentrum Prisma.

Heeft u opmerkingen over onze zorg of suggesties hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren? Stuur een mail naar gc.prisma@zorggroep-almere.nl, meld het aan de balie of neem contact op met de Cliëntenraad.