Van harte welkom bij de huisartsen van Waterwijk. U kunt bij ons team terecht met al uw medische vragen en klachten. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij de gehele dag, van 08.00 tot 17.00 uur, telefonisch bereikbaar voor u.
Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet.

 

Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine? Of wilt u de verbeterplannen inzien naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek? Maak een keuze uit de onderwerpen in het menu aan de rechterkant.

Openingstijden huisartsenpraktijk Waterwijk

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Elke eerste en derde dinsdag van de maand is de huisartsenpraktijk ook ’s avonds open. U kunt deze avonden terecht bij dr. De Jong en de doktersassistente.

 

Contactgegevens huisartsenpraktijk Waterwijk

Telefoonnummer huisartsen (036) – 54 54 641
Telefoonnummer spoedgevallen overdag (036) – 54 54 643
Faxnummer (036 ) – 54 54 646

 

Spoedpost Almere

Buiten openingstijden van het gezondheidscentrum kunt u voor spoedeisende medische hulp en spoedrecepten contact opnemen met Spoedpost Almere en dienstapotheek De Brug.

Meer informatie

Wilt u meer weten over huisartsenzorg bij Zorggroep Almere? U vindt hier meer informatie.

NHG-keurmerk

De huisartsenpraktijk van gezondheidscentrum Waterwijk is een NHG-geaccrediteerde praktijk.

 

Dit zeggen onze cliënten over ons

Waar komen deze gegevens vandaan?

Bovenstaande gegevens zijn uitkomsten uit het doorlopende cliëntervaringsonderzoek dat we uitvoeren met behulp van het platform Qualiview. Onze dank en waardering gaat uit naar cliënten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Maximaal eenmaal per jaar krijgt u na een afspraak met een van onze zorgverleners via e-mail een vragenlijst, mits wij uw e-mail adres hebben. In deze vragenlijst kunt u anoniem aangeven wat u van onze zorg vindt.

Heeft u de vragenlijst ook gekregen? Vult u deze in. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.