Huisartsenpraktijk Waterwijk is van 08.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons dus de gehele dag bellen voor een afspraak. Via internet kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak maken.
Wilt u bij het maken van een afspraak rekening houden met de volgende zaken?

  • Een telefonisch consult voor dezelfde dag kunt u het beste aanvragen voor 10.00 uur.
  • Een visite voor dezelfde dag kunt u het beste aanvragen voor 10.00 uur. De huisarts rijdt tussen de middag de visites.
  • Wilt u een ‘gewone’ afspraak maken? Wij adviseren u te bellen tussen 08.00 en 11.00 uur.
  • Voor het stellen van een vraag of het opvragen van een uitslag kunt u het beste telefonisch contact opnemen tussen 14.00 en 16.00 uur ’s middags.

Op bovenstaande tijden is de telefoonbezetting optimaal. Dit betekent dat u dan de grootste kans heeft om de doktersassistent snel te spreken.

Consult of dubbelconsult

Voor het bespreken en onderzoeken van één klacht, heeft de huisarts ongeveer tien minuten nodig. Wit u meerdere klachten bespreken? Geef dit dan aan. De doktersassistent plant dan twee afspraken voor u in. Maakt u online een afspraak via MGn (zie hieronder “Afspraken via internet”)? Plan dan twee afspraken.

Afspraak maken via internet

U kunt op elk tijdstip van de dag via internet een afspraak maken met de huisarts of de praktijkondersteuner. Dit kan op twee manieren:

  1. Direct een afspraak maken zonder inloggen. Hiervoor is het belangrijk dat u weet wie uw huisarts is.
  2. Een afspraak maken via MijnGezondheid.net. Hier kunt u ook onderzoeksuitslagen inzien en herhaalrecepten opvragen. U logt in met uw DigiD met sms-code. Heeft u nog geen account voor MijnGezondheid.net? Vraag deze hier aan.