Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere standaard aanbiedt, verhuurt gezondheidscentrum Waterwijk ook ruimtes aan zelfstandige hulpverleners. Zo vindt u nog meer hulpverleners bij elkaar onder één dak.

In gezondheidscentrum Waterwijk kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

Tandartspraktijk Waterwijk

Tandartsen
De heer U.S. Gangaram Panday
Mevrouw C.F. Tency
Mevrouw A.P. Vernooij

Preventie Assistentes
Mevrouw C.C.C. van Gulik
Mevrouw K. Willemse

Contact
Telefoonnummer: 036- 5 48 56 14
E-mail: info@tandartspraktijkwaterwijk.nl
Website: www.tandartspraktijkwaterwijk.nl

Mondhygiënisten

Medewerkers
De mondhygiënisten bij gezondheidscentrum Waterwijk zijn Mw. K. van Gemert (aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag) en Mw. L. Samuel (aanwezig op woensdag, donderdag en zaterdag).

Praktijkinformatie Mw. K. van Gemert
Voor het maken of wijzigen van afspraken kunt u van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact opnemen, telefoonnummer 036-53 75 054 Als wij u niet direct persoonlijk te woord kunnen staan, verzoek ik u vriendelijk om de telefoonbeantwoorder in te spreken. Als u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Praktijkinformatie Mw. L. Samuel
Mondhygiënepraktijk Lydia Samuel is per telefoon bereikbaar op nummer 036 – 71 12 828. Ik zal u niet altijd direct persoonlijk te woord kunnen staan, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer  inspreekt, bel ik u dezelfde dag terug. Ook kunt u altijd een afspraak maken of een vraag stellen via mijn website: www.mondhygieniste.com. Behalve informatie over de praktijk kunt u voorlichtingsfilmpjes over mondhygiëne bekijken.

Tot ziens in de praktijk!

Hypnotherapie

Praktijkinformatie
Voor een behandeling kunt u maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 bij ons terecht. In overleg is behandeling tijdens de avonduren mogelijk.

Het telefonische spreekuur is bedoeld voor het maken van afspraken of het bespreken van korte vragen. U kunt dagelijks bellen van 08.30 – 09.30.

Contact
Tel.: 06-26 01 65 17
E-mailadres Mw. Nicoline Bos: nicoline@nicolinebos.nl

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over hyponotherapie en psycho-sociale hulpverlening van Nicoline Bos.

De hypnotherapeut werkt conform de voorwaarden van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten)

RondOm Podotherapeuten

Onze praktijk
De podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Dit zijn klachten die u kunnen belemmeren in uw dagelijks functioneren. Ze ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus, reuma of  artrose kunnen door een podotherapeut behandeld worden.

De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen. Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, onze werkwijze, toegepaste therapieën en tarieven en vergoedingen vindt u hier.

Afspraak maken
Voor meer informatie en het maken van afspraken belt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur het centrale nummer van Rondom via tel. 088-1180500. U kunt  hier een afspraak plannen via de website.