Naast de gezondheidszorg die Zorggroep Almere aanbiedt, verhuurt gezondheidscentrum West ook ruimtes aan zelfstandige hulpverleners. Zo vindt u nog meer hulpverleners bij elkaar onder één dak.

In gezondheidscentrum West kunt u terecht voor:

De hulpverleners die een ruimte huren in het gezondheidscentrum zijn niet in dienst bij Zorggroep Almere. Zorggroep Almere is dan ook niet verantwoordelijk voor hun dienstverlening en de klachtenregeling is voor deze hulpverleners niet van toepassing.

 

Orthopeed

Op maandagochtend houdt Meijer Orthopedie spreekuur voor het verstrekken van steunkousen.
U kunt de orthopeed bereiken door te bellen naar 036 – 54 54 660.

 

RondOm Podotherapeuten

Onze praktijk
De podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Dit zijn klachten die u kunnen belemmeren in uw dagelijks functioneren. Ze ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus, reuma of  artrose kunnen door een podotherapeut behandeld worden.
De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen. Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, onze werkwijze, toegepaste therapieën en tarieven en vergoedingen vindt u hier.

Afspraak maken
Voor meer informatie en het maken van afspraken belt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur het centrale nummer van Rondom via tel. 088-1180500. U kunt hier een afspraak plannen via de website.

 

Trombosedienst

De trombosedienst is iedere donderdag van 08.30 – 09.00 uur aanwezig in gezondheidscentrum West

Tel.: (0320) – 27 16 66

Klik hier voor meer informatie over de Trombosedienst.