Het is belangrijk dat uw nieuwe huisarts kan beschikken over uw medisch dossier. Zo kan de huisarts u goed van dienst zijn en rekening houden met uw medische verleden.

 

Hoe krijg ik mijn dossier mee als ik van elders naar Almere verhuis?

  1. U schrijft zich in bij het gezondheidscentrum bij u in buurt.
  2. U informeert uw huisarts in uw oude woonplaats over uw verhuizing naar Almere. En u vraagt uw huisarts uw dossier door te sturen naar het gezondheidscentrum ter attentie van uw nieuwe huisarts.

Hoe krijg ik mijn dossier mee als ik vanuit Almere naar elders verhuis?

Als u verhuist uit Almere moet u schriftelijk toestemming geven om uw gegevens naar uw nieuwe huisarts te kunnen sturen. Dit kunt u doen door een briefje te sturen naar uw gezondheidscentrum. Vervolgens zorgt het gezondheidscentrum voor verzending van uw dossier naar uw nieuwe huisarts.