Vanaf nu kunnen cliënten van De Notekraker en Vizier via MijnGezondheid.net en de app MedGemak een telefonische afspraak maken bij de huisarts. Als u cliënt ben van De Notekraker of Vizier kunt u dit zo doen:

1. Via ‘Afspraak maken‘ kiest u uw zorgverlener en dag en tijdstip waarop u de telefonische afspraak wilt. Vermeld bij de reden van de afspraak ook het telefoonnummer waarop u te bereiken bent en wat u wilt bespreken. Onderaan deze pagina ziet u hoe een afspraak maken in MGn of Medgemak eruit ziet.

2. De huisarts belt u op het afgesproken tijdstip. Soms loopt het spreekuur iets uit, maar de huisarts doet zijn/haar best om u op het afgesproken moment te bellen.

Belangrijk om te weten

  • Bereid uw vraag goed voor. Het belmoment met de huisarts duurt maximaal 15 minuten.
  • Heeft u een korte vraag, die geen spoed heeft? Dan hoeft u niet te bellen, maar kunt u de vraag digitaal stellen via een bericht aan uw huisarts in MGn of MedGemak. U kunt dan ook een foto toevoegen.
  • U kunt alleen digitaal een afspraak maken voor een telefonische afspraak. Een digitale afspraak voor een fysiek bezoek aan de huisarts in het gezondheidscentrum is vanwege corona nog niet mogelijk.
  • Heeft u met spoed een huisarts nodig of twijfelt u? Bel dan direct de huisartsenpraktijk.

Zo ziet uw scherm eruit bij het maken van een online afspraak

Afspraak maken in MGn

Afspraak maken in MedGemak