Flexwerk is dé manier om Zorggroep Almere te leren kennen en kan een mooie opstap zijn naar een vaste baan. Transmare (circa 55 flexmedewerkers en 80 ZZP’ers groot) is het flexbureau van Zorggroep Almere.

Transmare bemiddelt in tijdelijk personeel voor de diverse gezondheidscentra. Wij zoeken regelmatig medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in geval van ziekte, vakantie, zwangerschapsvervanging of andere omstandigheden. Dit gaat vooral om doktersassistenten of om huisartsen op ZZP-basis.

Zorggroep Almere biedt boeiend werk, in een plezierige werksfeer. In onze dagelijkse werkzaamheden staat de cliënt centraal en laten wij ons leiden door de Planetree-visie op zorg. Hierbij staan hartelijkheid en een respectvolle omgang met cliënten en elkaar centraal.

 

Flexmedewerkers worden ingezet in onze gezondheidscentra

Als medewerkers van Transmare wordt je op tijdelijke basis ingezet in onze gezondheidscentra. Het je interesse in werken via Transmare? Neem telefonisch contact op met onze medewerkers of kijk direct voor de mogelijkheden bij onze vacatures.

 

Solliciteren bij Transmare

Transmare is telefonisch bereikbaar via (036) – 545 4144 of (036) – 545 4146 (dagelijks van 09.00 tot 13.00 uur).