Wil je stage lopen bij een van de grootste (zorg-)werkgevers in Almere? Zorggroep Almere geeft je graag de gelegenheid om stage te lopen.

Wij laten je graag kennismaken met de zorg en onze werkwijze in de zorg. Bij ons kun je in verschillende gezondheidcentra en (woon)zorgcentra ervaring opdoen. In al onze centra staat de cliënt centraal. Zorggroep Almere baseert haar zorg- en hulpverlening op de filosofie van Planetree. Dit betekent dat naast de medische, verpleegkundige en lichamelijke verzorging het welzijn en welbevinden van de cliënt centraal staan

Stageplekken in (woon)zorgcentra

We hebben structureel stageplaatsen voor leerlingen afkomstig van het ROC Flevoland, Hogeschool Windesheim, Hogeschool InHolland en Hogeschool van Amsterdam (Zorg & Welzijn). De aanvragen voor stage lopen rechtstreeks tussen de stagebureau’s van deze opleidingsinstituten en Zorggroep Almere. Indien je een opleiding bij een van deze opleidingsinstisturen volgt en je hebt een vraag over mogelijkheden voor stage, verzoeken wij je contact op te nemen met de stagecoördinator van de opleiding.

Stageplek voor doktersassistentes

Zoek je een stageplek als doktersassistente, dan kun je als doktersassistente in opleiding direct contact opnemen met Aga van Sunder-Welsch. Zij is bereikbaar via wdda@zorggroep-almere.nl.

Stageplek bij het maatschappelijk werk

We hebben een beperkte mogelijkheid (twee stageplaatsen) bij het maatschappelijk werk.

Stage lopen in de Wijkteams

Wij werken samen met verschillende parterorganisaties in de Wijkteams. Hier zijn ook regelmatig leuke en leerzame stageplekken. 
Bekijk hier het stageaanbod in de Wijkteams

Andere stageplekken

Incidenteel hebben we stageplaatsen voor andere en de niet-zorg gerelateerde opleidingen. Dit hangt af van de afdeling, de opleiding en de mogelijkheden tot het bieden van stagebegeleiding.

Enkele beperkingen

  • In dit en het volgend schooljaar worden de leerwerkplekken voor BBL-leerlingen uitsluitend door interne kandidaten ingevuld.
  • Op dit moment zijn er geen stagemogelijkheden voor leerlingen op niveau 2, die de opleiding volgen bij een ander opleidingsinstituut dan hierboven aangegeven staat.
  • Per 1 augustus 2015 is het niet meer mogelijk om maatschappelijke stages (voor middelbare scholieren) via MASAlmere aan te vragen.

Interesse?

Herken jij jezelf terug in onze Planetree-visie en denk je dat jij eraan kunt bijdragen, dan is Zorggroep Almere wellicht een geschikte stagebieder voor jou. Als je in aanmerking wilt komen voor een stageplaats, kun je onderstaand stageformulier invullen.

Als je na invulling van het stageformulier nog informatie nodig hebt, kun je telefonisch contact opnemen via 036 – 54 54 119 of via e-mail: hropleidingen@zorggroep-almere.nl 

Stageformulier

  • Persoonlijke gegevens

  • Gegevens/opleidingsinstituut

  • Stage-gegevens

  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.