Gezocht: zorgverleners met passie

Bij Zorggroep Almere voelen we ons verantwoordelijk  voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. We werken vanuit gezondheidscentra en woonzorgcentra verspreid over heel Almere. Daarnaast hebben we een centrum voor geriatrische revalidatie en een Geriatrisch Expertisecentrum. In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg, fysiotherapie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk (via de wijkteams). We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Hun vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk is hierbij van doorslaggevend belang. Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en wij willen dit ook voor je faciliteren. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hieronder vind je onze vacatures.

Op flexbasis aan de slag voor Zorggroep Almere?

  • Doktersassistenten
  • Verloskundigen op ZZP-basis
  • Huisartsen op ZZP-basis
  • VIG-ers

 

Mail voor meer informatie of solliciteren naar info.transmare@zorggroep-almere.nl. Benieuwd of we nu een geschikte vacature hebben? Mail ons of bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur via 036 -545 4146.  

Open sollicitatie

Wil je graag aan de slag bij Zorggroep Almere, maar staat jouw ideale vacature niet in bovenstaande lijst? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij hebben op dit moment geen vacatures voor de volgende functie:

  • Administratief / Secretariële functies
  • Huishoudelijk medewerker

We verwachten op korte termijn voor deze functies ook geen vacatures te hebben. Houd voor actuele vacatures onze website in de gaten.