Volg je een opleiding in de zorg en zoek je naar een vakantiebaan voor komende zomer (2017)? Wij zoeken vakantiekrachten in een aantal van onze woonzorgcentra. Iets voor jou? Bekijk onderstaande informatie en meld je aan. Aanmelden kan tot 31 mei. We nodigen de meest geschikte kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Klikt het aan beide kanten, dan maken we meteen een contract.

 

Onderstaand zie je welke soorten vakantiewerk we bieden. Zit er iets voor jou tussen? Wacht niet en schrijf je in.

Schrijf je in voor vakantiewerk bij Zorggroep Almere

Wat voor soort vakantiewerk bieden we?

De vakantiekrachten van Zorggroep Almere verrichten allerlei soorten functies. Voor alle functies is het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en de zorg. Verder beschik je over sociale vaardigheden, vriendelijk en correct gedrag en een dienstverlenende houding. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden houd je rekening met collega’s, cliënten en bezoekers. Meer informatie hierover vind je onder de gedragscode RAAKT.

Huishoudelijk medewerker in één van onze woonzorgcentra

Als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van wooneenheden (huiskamers, slaapkamers, sanitair) en overige ruimtes, zoals kantoren, gangen, restaurant en sanitair. 

Medewerker keuken in één van onze woonzorgcentra

Je assisteert bij werkzaamheden in de keuken, zoals het schoonmaken van groente en fruit, opruimen van bestellingen en bij het voorbereiden van maaltijden. Je zorgt voor het schoonhouden van werkruimtes en het opruimen van vaatwerk. Het is dus belangrijk dat je werkt nauwkeurig en beheerst kunt werken, snel bent en lichamelijke inspanning aankunt. 

Zorghulp in één van onze woonzorgcentra

In deze funcite assisteer je bij de huishoudelijke werkzaamheden op de wooneenheden. Je ruimt op, maakt bedden op etc. Ook assisteer je bij het verzorgen en opruimen van kleding en linnengoed van bewoners, het voorbereiden en uitserveren van maaltijden en dranken en bij het aanbieden van dagbesteding en activiteiten voor de bewoners.

Medewerker restaurant in één van onze woonzorgcentra

Je assisteert bij buffet- en restaurantwerkzaamheden: tafels dekken, uitserveren van maaltijden, bewoners ondersteunen bij nuttigen maaltijd,etc. Je beheert de kassa en zorgt voor het schoonhouden van algemene ruimtes. 

Helpende in één van onze woonzorgcentra

Hierbij assisteer je bij het wassen, kleden, eten en drinken. Je doet huishoudelijke taken, zoals boodschappen doen, tafels dekken en opruimen. Je serveert maaltijden en drankjes, draagt bij aan een huiselijke sfeer en een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners. 

Ziekenverzorgende in één van onze woonzorgcentra

Je begeleidt bewoners en verzorgt en verpleegt hen volgens behandelplan. Je voert verpleegtechnische handelingen uit die vallen binnen de bevoegdheden op niveau 3. 

Verpleegkundige in één van onze woonzorgcentra

Je verpleegt bewoners zoals vastgesteld in de zorg/behandelplannen. Je voert verpleeghandelingen uit die horen bij de bevoegdheden op niveau 4 Je bent BIG-geregistreerd.

Wat kun je bij ons verdienen?

Daarover vertellen we je graag meer tijdens het kennismakingsgesprek. Bij Zorggroep Almere krijg je als vakantiekracht altijd meer dan het minimumloon.

Schrijf je in voor vakantiewerk bij Zorggroep Almere