Mijn naam is Jeske van Hoek-Terluin en ik werk op maandag, woensdag en donderdag. Ik ben opgegroeid in Almere Stad, in de tijd dat Almere Poort nog niet eens in de planning zat. Nu woon ik samen met mijn man en twee kinderen in Amersfoort. Voordat ik begon als huisarts in gezondheidscentrum Vizier, heb ik daarvoor al als huisarts gewerkt in Harderwijk en Biddinghuizen.

Het fijne aan Almere Poort vind ik de verschillende culturen en de jonge populatie. Omdat ik zelf ook kinderen heb, begrijp ik de zorgen van de ouders die hier komen. Ik neem de tijd voor iedereen, uiteraard probeer ik dat zonder teveel uitloop te hebben. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, dan is dat geen probleem. U kunt dit gewoon aangeven bij de doktersassistente zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Ik ben een enthousiaste huisarts, ik geniet van mijn vak en ik houd van gezelligheid. Ik ben een huisarts in de volle breedte, van gesprekken over problemen in het leven tot het laten verwijderen van ongewenste bultjes en vlekjes, u kunt bij mij altijd terecht. Ik heb meer dan gemiddelde ervaring met neurologie, kindergeneeskunde, psychiatrie en erfelijke problemen. Naast huisarts ben ik ook medisch manager.