De drie verloskundige teams van Zorggroep Almere willen veilige en vertrouwde zorg leveren. Ook zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en net dat beetje extra voor onze cliënten. Daarom hebben we het Hartjesspreekuur!

Elk team maakt wekelijks een uur vrij voor zwangeren die, om wat voor reden dan ook, graag een keertje extra het hartje van de baby willen horen. Het is geen consult maar alleen een kort bezoek om even het hartje te luisteren. Bijvoorbeeld omdat er lange tijd tussen de controles zit of omdat je moeder op bezoek komt en zij ook de baby graag wil horen, maar ook gewoon zomaar.

Je kunt gratis gebruik maken van het Hartjesspreekuur.

Hoe regel je dit?

Eerder kon je op het Hartjesspreekuur zonder afspraak terecht. Vanwege de coronacrisis is een afspraak nu wel nodig. Bel ons tijdens het telefonisch spreekuur om een afspraak te maken. Het telefonisch spreekuur is iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 06 – 82 584 387.

De verloskundige noteert je gegevens en boekt de afspraak in op de door jouw gewenste locatie. Je kunt kiezen uit een van de mogelijkheden hieronder.

  • De Compagnie, Balistraat 1, maandag van 16.00 – 17.00 uur
  • De Notekraker, Wim Kanplein 1, maandag tussen 17.30 – 18.30 uur
  • Castrovalva, Juan Grisstraat 50, vrijdag van 16.00 – 17.00 uur

Je kunt momenteel maximaal één andere persoon meenemen naar het Hartjesspreekuur.

Verloskundige luistert naar het hartje