Flexwerk is dé manier om Zorggroep Almere te leren kennen en kan een mooie opstap zijn naar een vaste baan. Als flexwerker ben je inzetbaar over verschillende locaties van Zorggroep Almere.

 

Wie zoeken we

Wij zoeken regelmatig medewerkers die flexibel inzetbaar zijn in geval van ziekte, vakantie, zwangerschapsvervanging of andere omstandigheden. Dit gaat vooral om doktersassistenten, verzorgende IG of verpleegkundigen, maar ook om huisartsen die langdurig bij een gezondheidscentrum willen waarnemen. We hebben medewerkers nodig die in het bezit zijn van een diploma en ervaring hebben binnen deze functies, maar herintreders zijn ook van harte welkom.

Ben je daarnaast zelfstandig, initiatiefrijk, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je collegiaal en ben je flexibel inzetbaar.

Herken je jezelf hierin? Dan zoeken we jou!

Ben je huisarts en wil je liever kortdurend waarnemen? Dan verwijzen we door naar SMan waarnemingen, dit hebben we uitbesteed. Sman waarnemingen draagt zorg voor praktijkwaarnemingen, avond- en weekenddiensten en nacht- en nacht achterwachtdiensten voor Zorggroep Almere. Dit gaat in alle gevallen om kortdurende waarnemingen.

Voor langdurige waarnemingen (als ZZP-er) en/ of een vaste aanstelling als huisarts bij een gezondheidscentrum van Zorggroep Almere kun je contact met ons opnemen. Wij onderzoeken graag de eventuele mogelijkheden bij Zorggroep Almere met je.

Zorggroep Almere werkt conform de modelovereenkomsten van de belastingdienst. We hebben in ieder geval de volgende stukken van je nodig:

  • een inschrijving van de KvK,
  • een bewijs van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering,
  • een VOG,
  • kopie van je BIG-registratie en
  • kopie van relevante diploma’s.

 

Waar ga je werken

Als flexmedewerker van Zorggroep Almere word je op tijdelijke basis ingezet in onze gezondheidscentra, woon- zorgcentra of in de wijkverpleging. Heb je interesse in flexwerk of waarnemen? Neem contact met ons op of kijk direct voor de mogelijkheden bij onze vacatures.

 

Wat bieden wij

Al onze Flexmedewerkers werken op basis van een (tijdelijk) contract met een minimaal en maximaal aantal uren per week, waardoor er een goede balans tussen werk en privé mogelijk is.  Daarnaast biedt zorggroep Almere een aantrekkelijke fietsregeling, korting voor collectieve (ziektekosten-) verzekeringen, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Zorggroep Almere biedt boeiend werk, in een plezierige werksfeer. In onze dagelijkse werkzaamheden staat de cliënt centraal en laten wij ons leiden door de Planetree-visie op zorg. Hierbij staan hartelijkheid en een respectvolle omgang met cliënten en elkaar centraal.

 

Contactinformatie

Verzorgenden IG, (Wijk)verpleegkundigen (mbo/hbo) en Helpenden

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Naam
Annabel Teeuwissen

Telefoonnummer
06 – 83 298 657

E-mailadres
ateeuwissen@zorggroep-almere.nl

Doktersassistenten en huisartsen:

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:

Naam
William Hulshof

Telefoonnummer
06 – 13 30 79 41

E-mailadres
whulshof@zorggroep-almere.nl