Wil jij in de vakantieperiode bijdragen aan de zorg voor mensen thuis, een extraatje verdienen en praktijkervaring opdoen? Dat komt goed uit, want ook voor deze zomer zijn we op zoek naar tijdelijke versterking. 

Wij zoeken vakantiekrachten voor:

  • de wijkverpleging;
  • in de zorg in onze woonzorgcentra;
  • in de facilitaire dienstverlening in onze woonzorgcentra.

Heb je interesse? Schrijf je vóór 27 maart aan voor jouw favoriete functie. Je krijgt dan bericht of je wordt uitgenodigd voor een inschrijfavond begin april. Na deze avond laten we je weten of je bij ons kunt komen werken en in welke functie dat is.

Wijkverpleging

Ben je 17 jaar of ouder? Volg je een opleiding in de zorg én heb je affiniteit met ouderen? Beschik je over goede sociale vaardigheden, ben je vriendelijk en correct en heb je een dienstverlenende houding?

Direct inschrijven voor vakantiewerk

Intramurale ouderenzorg

Ben je 16 jaar of ouder, volg je een opleiding in de zorg, wil je graag een opleiding in de zorg gaan volgen of heb je affiniteit met ouderen? Ben je vriendelijk en correct met een dienstverlenende houding?

Direct inschrijven voor vakantiewerk

Facilitair

Ben je 16 jaar of ouder en heb je affiniteit met ouderen? Wij zijn op zoek naar versterking binnen de facilitaire dienstverlening. Denk hierbij aan werk in keuken, schoonmaak, linnendienst en restaurant.

Direct inschrijven voor vakantiewerk