Help jij onze bewoners een thuis te bieden? In onze woonzorgcentra en ons centrum voor geriatrische revalidatie wonen cliënten voor wie thuis wonen (soms tijdelijk) niet meer gaat. Wij bieden hen een nieuw thuis. Een thuis in deskundige handen, bij medewerkers voor wie vriendelijkheid en inlevingsvermogen vanzelfsprekend is. Er werken ongeveer 800 medewerkers bij de intramurale ouderenzorg van Zorggroep Almere.

Omdat Zorggroep Almere haar zorg continu wil verbeteren, zijn studenten met nieuwe inzichten een goede aanvulling op de professionals die het oerberoep ‘Zorg’ al lange tijd beoefenen. Zorggroep Almere is trots op wat zij doet. Vanuit haar visie op wonen en zorg, staat zij de cliënt bij met raad en daad, van de wieg tot aan het sterfbed.

In de woonzorgcentra wonen kwetsbare ouderen, mensen met dementie of niet aangeboren hersenletsel, zoals een beroerte. Kwetsbare ouderen die het thuis niet meer redden. Voor de medewerkers van Zorggroep Almere is het belangrijk dat zij ondersteunen bij de kwaliteit van leven van hun bewoners. Dit doen de medewerkers in bekwame, dynamische teams waar collegialiteit en liefdevolle zorg in hoog vaandel staan, samen met behandelaren en familie.

De bewoners worden maximaal in staat gesteld het leven zo voort te zetten zoals zij dit gewend waren in de thuissituatie. Voel jij je aangetrokken tot de kwetsbare ouderen en houd jij van werken in teamverband? Sta jij je mannetje en kun jij goed meedenken hoe je de wensen van de bewoner en diens familie tegemoet komt binnen de gestelde kaders? Meld je dan aan voor één van de onderstaande leergangen om je –  met behulp van de teams van Zorggroep Almere –  te ontplooien tot een volwaardige professional in de zorg!

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Meer weten…

over je stage en over praktische zaken als Verklaring Omtrent Gedrag en werktijden? 

Lees onze folder over opleidingen en stages

Stageplekken

We hebben structureel stageplekken beschikbaar voor stagiairs MBO Verpleegkundige, HBO verpleegkundige en VIG van

  • ROC Flevoland en
  • Hogeschool Windesheim.

Maar het komt wel voor dat we niet alle plekken kunnen vullen met goede leerlingen. Dan kijken we ook naar aanmeldingen van andere scholen. 

Wil je leren en werken tegelijk, meld je dan hieronder aan als kandidaat voor een BBL-leerwerkplek. Leerlingen krijgen een leerlingsalaris volgens de cao VVT, en worden tijdens hun opleidingsperiode optimaal begeleid. Daardoor is er kans op een vast contract bij Zorggroep Almere.