Wil jij de spin in het web zijn voor zorg bij de mensen thuis?

Bij de Wijkverpleging van Zorggroep Almere werken zo’n 350 mensen, met name wijkverpleegkundigen, verzorgende individuele Gezondheidszorg (VIG) en helpenden. Onze wijkverpleegkundigen zijn de spin in het web voor de zorg in de thuissituatie. Ze stellen een passend zorgplan op en dragen zorg voor de uitvoering ervan.

Dankzij hun deskundigheid en de korte lijnen met andere zorgverleners kunnen onze wijkverpleegkundigen snel schakelen en de cliënten optimale zorg bieden. Zodat ze met een gerust hart thuis kunnen blijven wonen.

Welke stagiars zoeken we?

In de Wijkverpleging hebben we jaarlijks ruimte voor stagiairs wijkverpleegkunde op allerlei niveau’s. We hebben structureel stageplekken beschikbaar voor stagiaires van

  • ROC Flevoland,
  • Hogeschool Windesheim,
  • Hogeschool InHolland en
  • Hogeschool van Amsterdam (Zorg & Welzijn).

Maar het komt wel voor dat we niet alle plekken kunnen vullen met goede leerlingen. Dan kijken we ook naar aanmeldingen van andere scholen.

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Meer weten…

over je stage en over praktische zaken als Verklaring Omtrent Gedrag en werktijden?

Lees de folder Opleidingen en stages bij Zorggroep Almere

Wat maakt het werken in de wijkverpleging nu zo leuk, zinvol, uitdagend en zo ongelooflijk mooi?

Je bent onderdeel van een team, maar ook heel erg als solist werkzaam. Dat maakt dat je zelf verantwoordelijk bent voor je dag, maak ik er een leuke dag van? Samen met je collegae ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten  die van alles aan je vragen, maar ook geholpen willen worden met verschillende zaken en niet alleen op verpleegtechnisch gebied. Ook een steunkous aantrekken hoort erbij en de mensen helpen met heerlijk douchen als ze dat niet meer alleen  zelfstandig kunnen.

Hoe zou jij het geregeld willen hebben voor je moeder/vader/oma/opa? Altijd in gesprek blijven met je cliënt en collegae maakt dat je een mooie dag gaat krijgen. Stagiaires zijn meer dan welkom bij de Zorggroep Almere. In Haven hebben we een leerteam dat bekroond is als stagebedrijf van het jaar! In september gaat ook een tweede leerteam van start in stad Midden.

Stagiairs binnen de Wijkverpleging zijn onze nieuwe ogen en oren, wat voor ons als medewerker van Zorggroep Almere heel gewoon en normaal is kan voor een stagiair een reden zijn om ons daarover kritische vragen te stellen en daar houden wij wel van. Het geeft ons inzichten en dwingt ons om kritisch naar ons zelf en ons handelen te kijken en daar leren wij weer heel veel van.

Waar wacht je nog op?