Voor de komende zomerperiode zijn we op zoek naar vakantiekrachten die onze teams kunnen ondersteunen. Je kunt werken op één van onze woonzorgcentra. En als je wilt, kan je na de vakantieperiode bij ons blijven werken als flexkracht. Voordelen? Geld verdienen, extra werkervaring én super leuke collega’s! Zorg jij ervoor dat onze bewoners zich écht thuis voelen?

Wat ga je doen?

Je kunt bij ons aan de slag in meerdere functies. Bijvoorbeeld medewerker restaurant of keuken. Je ondersteunt dan bij het uitserveren van de maaltijden en drankjes aan onze cliënten of je helpt in de (spoel)keuken. Word je ingezet als huishoudelijk medewerker, dan zorg je dat de leefomgeving van onze bewoners schoon en netjes blijft. Denk hierbij aan de algemene ruimtes en woonruimtes van onze bewoners.

Waar ga je dit doen?

Onze medewerkers ondersteunen met passie en plezier bij het welzijn van onze bewoners. Bij Zorggroep Almere hebben wij 8 woonzorgcentra in verschillende wijken in Almere. Voor deze locaties zoeken wij tijdens de vakantie ondersteuning. Op het aanmeldformulier kun jij jouw voorkeur voor een locatie aangeven.

Wat vragen we?

  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar tijdens de zomerperiode (mei t/m september)
  • Je bent flexibel inzetbaar, klantgericht en hebt een representatieve uitstraling.

Waar kun je op rekenen?

  • bewoners en collega’s die enorm blij met je zijn;
  • een goed salaris van minimaal €10,15 bruto per uur! De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de handelingen die je mag uitvoeren;
  • bovenop je salaris ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier!