Ben jij momenteel bezig met een opleiding in de zorg en lijkt het je leuk om naast je studie in een woonzorgcentrum te werken? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingezet als woonondersteuner, Helpende (plus), Verzorgende (IG) of Verpleegkundige. Bijna al het werk is op het niveau van de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL), zoals wassen, aankleden, toiletbezoek. Afhankelijk van jouw leerjaar reik je medicatie aan en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Kortom, de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan ga je nu in de praktijk brengen! Daarbij sta je garant voor een uitstekende zorg en dienstverlening voor onze bewoners.

Wie zijn wij?

Jij komt onze medewerkers ondersteunen met passie en plezier bij de zorg en het welzijn van onze bewoners. Bij Zorggroep Almere hebben wij 8 woonzorgcentra in verschillende wijken van Almere. Voor deze locaties zoeken wij tijdens de vakantie ondersteuning in de teams. Op het aanmeldformulier kun jij jouw voorkeur voor een locatie aangeven.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • je volgt een opleiding in de zorg of hebt er één afgerond (Zorgassistent, Helpende, Verzorgende IG, of Verpleegkunde);
  • je bent minimaal 3 weken beschikbaar tijdens de zomerperiode (vanaf mei t/m september).

Waar kun je op rekenen?

  • Bewoners en collega’s die enorm blij met je zijn;
  • een salaris waar je van gaat stralen en die past bij het niveau wat je mee brengt;
  • bovenop je salaris ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag conform de CAO VVT;
  • een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!