Voor de zomer is Zorggroep Almere op zoek naar vakantiekrachten die onze teams kunnen ondersteunen! Ben jij momenteel bezig met een opleiding in de zorg en lijkt het je leuk om naast je studie in de zorg te werken? Dat kan bij ons! Je kunt werken op één van onze locaties. En als je wilt, kan je na de vakantieperiode bij ons blijven werken als flexkracht. Voordelen? Geld verdienen, extra praktijkervaring én super leuke collega’s! Zorg jij ervoor dat onze bewoners zich écht thuis voelen?

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingezet als woonondersteuner, Helpende, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige. Bijna al het werk is op het niveau van de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL), zoals wassen, aankleden, toiletbezoek. Afhankelijk van jouw leerjaar reik je medicatie aan en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Kortom, jouw kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan ga je nu in de praktijk brengen! Daarnaast zorg je voor een uitstekende zorg en dienstverlening voor onze bewoners.

Waar ga je dit doen?

Onze medewerkers ondersteunen met passie en plezier bij de zorg en het welzijn van onze bewoners. Bij Zorggroep Almere hebben wij 8 woonzorgcentra in verschillende wijken van Almere. Voor deze locaties zoeken wij tijdens de vakantie ondersteuning in de teams. Op het aanmeldformulier kun jij jouw voorkeur voor een locatie aangeven.

Wat vragen we?

  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • je volgt een opleiding in de zorg of hebt er één afgerond (Zorgassistent, Helpende, Verzorgende IG, of Verpleegkunde);
  • je bent minimaal 3 weken beschikbaar tijdens de zomerperiode (vanaf mei t/m september)

Waar kun je op rekenen?

  • Bewoners en collega’s die enorm blij met je zijn;
  • een goed salaris van minimaal €10,15 bruto per uur! De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de handelingen die je mag uitvoeren;
  • bovenop je salaris ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag conform de Cao VVT;
  • een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier!