Zorggroep Almere is op zoek naar vakantiekrachten die onze teams in de Wijkverpleging kunnen ondersteunen. Ben jij momenteel bezig met een opleiding in de zorg en lijkt het je leuk om naast je studie in de Wijkverpleging te werken? Dat kan bij ons! Je kunt werken in één van onze teams in de wijkverpleging. Voordelen? Extra praktijkervaring in een team met super leuke collega’s én geld verdienen. Als je wilt, kun je na de vakantieperiode bij ons blijven werken als flexkracht.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingezet als, Helpende (plus) of Verzorgende (IG) of Verpleegkundige. Nadat je goed bent ingewerkt, ga je zelfstandig op pad in de wijk. Je werkt binnen een wijkteam, dus ook met jouw directe collega’s heb je geregeld contact. Ze staan altijd voor je klaar mocht je vragen hebben. Onze cliënten krijgen ondersteuning bij onder meer wassen, aankleden, wondverzorging en het aanreiken van medicatie. Kortom, met jouw kennis en vaardigheden zorg jij ervoor dat onze cliënten thuis hun eigen leven kunnen blijven leiden.

Waar ga je dit doen?

Bij de Wijkverpleging van Zorggroep Almere werken zo’n 400 mensen, met name wijkverpleegkundigen, verzorgenden IG, en helpenden. We hebben verschillende teams in alle wijken van Almere. Zo is er is er altijd een team bij jou in de buurt! Op het aanmeldformulier kun jij jouw voorkeur aangeven.

Wat vragen we?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud;
  • je volgt een opleiding in de zorg of hebt er één afgerond (Helpende, Verzorgende IG, of Verpleegkunde);
  • je hebt praktijkervaring in het leveren van ADL zorg (o.a. aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen)
  • je bent beschikbaar tijdens de zomerperiode (we hebben tijdelijke krachten nodig vanaf mei tot eind september) en eventueel daarna als bijbaan naast je opleiding;
  • je kunt zorgen voor eigen vervoer om de cliënten te bezoeken (fiets, scooter of auto).

Waar kun je op rekenen?

  • Op cliënten en collega’s die enorm blij met je zijn;
  • een goed salaris van minimaal €10,15 bruto per uur! De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de handelingen die je mag uitvoeren;
  • bovenop je salaris ontvang je ook nog 8% vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag conform Cao VVT;
  • een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onderstaand formulier!