Voor de zomer is Zorggroep Almere op zoek naar vakantie-of tijdelijke krachten die onze teams in de wijkverpleging kunnen ondersteunen. Ben jij momenteel bezig met een opleiding in de zorg en lijkt het je leuk om naast je studie in de wijkverpleging te werken? Dat kan bij ons! Je kan werken in één van onze teams wijkverpleging. Voordelen? Extra praktijkervaring in een team met super leuke collega’s en geld verdienen. Help jij onze cliënten en collega’s de zomer door?

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, word je ingezet als Zorghulp, Helpende of Verzorgende (IG) of Verpleegkundige. Onze cliënten krijgen ondersteuning bij onder meer wassen, aankleden, wondverzorging en het aanreiken van medicatie. Kortom, met jouw kennis en vaardigheden zorg jij ervoor dat onze cliënten thuis hun eigen leven kunnen blijven leiden.

Waar ga je dit doen?

In alle regio’s in Almere zoeken onze teams ondersteuning in de zomerperiode. Op het aanmeldformulier kun jij jouw voorkeur aangeven.

Wat vragen we?

  • Je volgt een opleiding in de zorg of hebt er één afgerond (Zorgassistent, Helpende, Verzorgende IG, of Verpleegkundige).
  • Je bent beschikbaar tijdens de zomerperiode (vanaf juni tot september) en eventueel daarna als bijbaan naast je opleiding.
  • Je kunt zorgen voor eigen vervoer (fiets, auto)

Waar kun je op rekenen?

  • Een tijdelijke baan waarbij je, nadat je goed bent ingewerkt, zelfstandig op pad gaat en waarbij je altijd kunt rekenen op de steun van jouw collega’s.
  • Een salaris dat afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en ervaring conform cao VVT.
  • Een flexcontract, waarbij we rekening houden met jouw wensen en voorkeuren.

Enthousiast?

Wacht dan niet langer met reageren en solliciteer direct via onderstaand formulier!