Wil jij samen met ons werken aan een goede jeugdgezondheidszorg in Almere? En zo de Almeerse kinderen helpen gezond en veilig op te groeien? Kom dan kennismaken met JGZ Almere. Bekijk onze vacatures. Wie weet kun jij ons team versterken!

Wie zijn wij?

JGZ Almere verzorgt de jeugdgezondheidszorg van 0 – 18 jaar in heel Almere. Wij zijn een samenwerkingsverband tussen GGD Flevoland en Zorggroep Almere. Wij bieden het basisaanbod JGZ, preventieve jeugd- en gezinshulp en de toegang naar specialistische hulp vanuit één organisatie aan. Dat werkt fijn, voor ouder en kind én voor jou als professional.

Hoe doen we dat?

Bij ons werk je in één van de vier grote multidisciplinaire teams. Zo’n team bestaat uit jeugdartsen, assistentes, verpleegkundig specialisten, jeugdmaatschappelijk werkers, medewerkers jeugdhulp, opvoedadviseurs, gedragsdeskundigen en logopedisten. De teams zijn op wijkniveau onderverdeeld in kleinere, wijkgebonden teams.

Door onze samenwerking gebruiken we elkaars expertise om tijdig te kunnen inschatten welke hulp en zorg wanneer nodig is. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat er niet teveel verschillende gezichten aan de voordeur verschijnen. Je werkt bij ons nauw en actief samen met andere disciplines en organisaties, zoals huisartsen, verloskundigen en wijkteams en met scholen en voorschoolse voorzieningen.

Onze teams zijn gemêleerd in ervaring en leeftijd. We houden van een professionele, goede sfeer, waarin ook ruimte is om op zijn tijd samen te lachen. Ben jij die professional en spreekt jou dit aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Kijk hier voor meer informatie over onze organisatie.

Staan er geen vacatures?

Bekijk dan alle vacatures van onze organisatie.