Ben jij de spin in het web voor zorg bij de mensen thuis?

Onze wijkverpleegkundigen zijn de spin in het web voor de zorg in de thuissituatie. Ze stellen een passend zorgplan op en dragen zorg voor de uitvoering ervan. Dankzij hun deskundigheid en de korte lijnen met andere zorgverleners kunnen onze wijkverpleegkundigen snel schakelen en de cliënten optimale zorg bieden. Zodat ze met een gerust hart thuis kunnen blijven wonen. Wil jij daar ook aan bijdragen? Bekijk onze vacatures.

‘Erg fijn dat iedereen zo betrokken is!’

Mirjam van der Meulen, wijkverpleegkundige binnen Stad Oost vertelt aan HR-adviseur Imke Saris over haar eerste werkweken bij ons.

Lees verder…

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

In onze film vertellen de wijkverpleegkundigen Dieuwertje, Rosanne en Oesha over hun werk in de wijk voor Zorggroep Almere.

Staan er geen vacatures?

Bekijk dan alle vacatures van onze organisatie.

Verhalen van jouw nieuwe collega’s

Vlog Silvana Emanuels

Vlog: ga mee de wijk in met Silvana!

Silvana werkt in de wijkverpleging van Zorggroep Almere en vindt dat helemaal geweldig! Waarom? Dat vertelt ze in haar vlog. Ga mee de wijk in met Silvana!   Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Hoe zou je het zelf eigenlijk vinden als je niet meer mag autorijden?

Zodra de diagnose dementie gesteld is en zolang het CBR geen uitspraak heeft gedaan over de rijvaardigheid van mijn cliënten, wijs ik mijn cliënten en hun mantelzorgers op het feit dat het besturen van het voertuig op eigen verantwoording is. Vaak dient dit veelvuldig herhaald te worden en stuit ik regelmatig op heel veel ‘ja…

Heimwee

Mevrouw heeft heimwee. Heimwee naar het huis in de Muziekwijk. Dagenlang is zij aan het inpakken want ze gaat verhuizen naar het huis waar zij zo naar verlangt. Voor haar man is het erg vermoeiend. Hij probeert haar af te leiden door leuke uitstapjes te maken, lekker uit eten te gaan. Maar de heimwee blijft…