Maaike 

“Door de hulp die ik krijg zie ik weer een beetje zonlicht in de duisternis. Ik ben zowel lichamelijk als geestelijk niet in orde. Hierdoor is mijn leven een puinhoop. Dankzij de hulp die ik krijg van mijn gespecialiseerde gezinsverzorger/begeleider komt er weer wat grip op mijn leven en situatie. Ik kan mijn schouders er weer onder zetten. Dat ik de hulp thuis krijg, in mijn eigen veilige omgeving, en mijn begeleider ook mee gaat naar instanties vind ik helemaal top.”

Peter

“Ik heb de diagnose schizofrenie, ben gescheiden en heb twee jonge kinderen. Met hulp van mijn gespecialiseerde gezinsverzorger/thuisbegeleider kan ik mijn leven op de rit houden. Ik zou anders de structuur en organisatie van het dagelijks leven niet kunnen overzien of volhouden.”

Tamara

“Ik ben een alleenstaande jonge moeder. Door ervaringen in het verleden ben ik behoorlijk getraumatiseerd en heb ik veel angsten. Ik ervaar de hulp van mijn gespecialiseerde gezinsverzorger/thuisbegeleider als een enorme steun. Zij is een luisterend oor en helpt mij om de weg te vinden naar schuldsaneringsinstanties. Ook ondersteunt ze mij in het contact met de bewindvoering, geeft opvoedondersteuning en gaat samen met mij naar buiten om te proberen mijn angsten te overwinnen.”

Karin

“Ik heb zoveel steun aan mijn begeleider. Zij is een luisterend oor en geeft mij het gevoel dat ik uit mijn depressie kan komen. Ik word door haar begrepen en gerespecteerd. Het lukt mij steeds beter om uit mijn schulp te komen en ik heb weer zin in het leven. Ik ga zelfs mijn hobby’s weer oppakken. Dat had ik nooit gedacht.”

José

“Ik ben gespecialiseerde gezinsverzorger/thuisbegeleider en videohometrainer. Mijn kwaliteiten liggen vooral daar waar gezinnen aansturing nodig hebben. De vaak hectische gezinnen kunnen elkaar door veel problemen ‘even kwijt’ zijn. De kracht van laten zien hoe het gezin positief met elkaar om gaat levert vaak op dat ouders en kinderen weer kunnen genieten van elkaar.”