Welkom in Polderburen

Welkom in Polderburen, woonzorgcentrum in Almere. Wij bieden u passende zorg, als het thuis niet meer gaat. Ons centrum bestaat uit tien woningen, met ieder 8 bewoners, die allen een eigen zit-slaapkamer hebben.

In Polderburen staan uw behoeften ten aanzien van wonen, contacten, rust, structuur en activiteiten centraal. Wij willen een herkenbare en vertrouwde woonomgeving creëren, waarin iedereen zich thuisvoelt.

Lees meer over woonzorgcentrum Polderburen.

Passende Zorg en Aandacht – waar onhaalbare dromen haalbaar worden

Lees onze nieuwsbrief vol mooie verhalen en ervaringen die betrokkenen hebben met dit programma.

Programma Passende Zorg en Aandacht: samen met de bewoner en zijn/haar familie kijken wat de wensen zijn en bespreken hoe we dit samen kunnen realiseren. Zorg vanuit het hart van onze medewerkers en hen in staat stellen te doen waar ze goed in zijn, zodat onze bewoners ervaren dat er sprake is van kwalitatief goede zorg en een zinvolle dagbesteding.

Op zoek naar een woning in een van onze woonzorgcentra?

Onze klantadviseurs van het KlantServicePunt helpen u graag verder.

Tel: 036 545 4000
Mail: klantadvies@zorggroep-almere.nl
Werkdagen: 8.30 – 17.00 uur
Meer informatie

Wilt u even binnenkijken? Dat kan.

Bekijk de film of neem de tour waarmee u zelf door Polderburen kunt ‘lopen’.

Film

Polderburen is gebouwd rond een parkje en heeft tien woningen, allen met een eigen voordeur. Komt er voor u bezoek, dan kunt u hem of haar via de eigen voordeur binnenlaten. Omdat de huiskamer aan de straatkant ligt kunt u gemakkelijk zien wie er voor de deur staat. De huiskamers hebben openslaande deuren naar het terras en de patiotuin.

De woningen van Polderburen zijn zoveel mogelijk ingericht en aangekleed op een manier die u als bewoner gewend bent. Als het past binnen de ruimte, zijn ook eigen spullen welkom. In overleg kunnen ook huisdieren mee. Met ingang van 2016 heeft iedere bewoner van Polderburen een eigen zit/slaapkamer met eigen sanitair. Dat is fijn voor uw privacy.

360 graden tour

Loop eens door Polderburen

In onze 360 graden tour kunt u als het ware door het hele pand wandelen. Geniet van de tuin, neem een kijkje in het restaurant of kijk eens binnen in de gezellige huiskamer. Zo krijgt u een goed beeld van het centrum.

U kunt ook een kamer zien van een bewoner zodat u een idee krijgt hoe deze er uit kan zien.

Deze tour is eind 2017 gemaakt.

Kom jij ons ook helpen als vrijwilliger?

CONTACT

Bezoekadres

Schietwilgsingel 2
1326 EN Almere

E-mail adres

info.polderburen@zorggroep-almere.nl

Telefoonnummer

(036) – 5485 650

Waar kunt u ons vinden?