Via Familienet kunt u als familielid van een bewoner van Polderburen communiceren met verzorgenden. Dit gebeurt via een beveiligde, persoonlijke pagina op internet. U kunt deze pagina benaderen vanaf uw computer, smartphone en tablet.

U houdt elkaar via Familienet eenvoudig op de hoogte van de dagelijkse dingen. Daarnaast worden er nieuwsbrieven en informatiebulletins geplaatst. U kunt over en weer foto’s versturen en de agenda vullen.

Voor wie?

De eerste contactpersoon van de bewoner bepaalt in overleg wie er toegang krijgt tot Familienet. Er zijn voor bewoners en hun familieleden geen kosten verbonden aan het gebruik van Familienet. Bekijkt u ook de informatievideo hieronder.

Dit vinden zij van Familienet:

Voor meer informatie kijk op: www.familienet.nl

Waardevolle aanvulling op persoonlijke gesprekken

“Ik maak graag gebruik van Familienet. Ik  vind het aantrekkelijk, omdat je er makkelijk en overzichtelijk mee kunt communiceren. Op een tijdstip wat me zelf het beste uitkomt, lees en plaats ik leuke en belangrijke berichten. Een persoonlijk gesprek zal het niet vervangen, maar het is wel een waardevolle aanvulling. Je kunt er foto’s of documenten aan toevoegen en ik informeer mijn broers er ook mee. Nieuwsbrieven en de Polderburencourier worden ook gestuurd via Familienet en dat bespaart drukwerk en papier. Belasting van het milieu probeer ik altijd te voorkomen. Ik ben nog wel benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers, bijvoorbeeld over de agenda. Die gebruik ik nu nog niet, maar dat moet misschien nog veranderen na de verhuizing.” 

 

Wil Post – familielid bewoner Polderburen

Het medium om informatie te geven aan familieleden

“Voor mij als leidinggevende is Familienet hét medium om informatie te geven aan familieleden. Nog niet iedereen is lid, maar we proberen dit zoveel mogelijk te stimuleren. Familienet geeft de mogelijkheid gemakkelijk te reageren op berichten. De nieuwsbrieven worden er op geplaatst maar ook losse berichten en foto’s. Een prachtig systeem, dat familieleden gratis kunnen gebruiken.”

 

Francis Kastermans – teammanager Polderburen