Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum Polderburen heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Heb je een hond, het liefst niet een hele grote, en zou je graag samen met je trouwe maatje vrijwilligerswerk willen doen met je dan nu aan voor ons aaiproject.

Voor een bewoonster van de afdeling Culturele zorg zijn wij op zoek naar een vrouwelijk maatje. Het is belangrijk dat je de Turkse taal beheerst. Mevrouw heeft hulp nodig bij het eten van haar avondmaaltijd en wil graag naar buiten om te wandelen. Familie is zeer nauw betrokken maar het zou fijn zijn als er een maatje is die dit af en toe overneemt.
De grootste behoefte is ondersteuning bij de maaltijden op zondag, maandag en woensdag. Zaterdag in overleg van 17:00 tot 19:00. Door haar ziekte heeft mevrouw veel hulp nodig bij de maaltijd. 

Voor een bewoners van onze bewoners zijn we op zoek naar een vast maatje. Hij wil graag met iemand praten, en heeft vooral behoefte aan wandelen, en gezelschap
Wil jij hem maatje worden en spreekt de vacature je aan? Vul dan onderstaande formulier in dan neem ik contact met je op!

Voor de wekelijkse wandelclub in Polderburen zoeken wij een sportieve wandelvrijwilliger. Vindt je het heerlijk om aan de wandel te gaan en sportief hierbij ook nog een rolstoel te duwen? Onze bewoners zijn niet meer in staat zelfstandig buiten te komen en hebben hierdoor begeleiders nodig. De wandelclub gaat als groep met zijn allen op pad!
Wil je wandelen met onze bewoners? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact met je op!